Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu neka sreća

U vezi s Vodenjakom? Dvaput razmislite o ljubavi s ovim znakovima

Foto: Shutterstock
1/5
14.11.2018.
u 06:00

Doznajte s kojim biste horoskopskim znakovima trebali biti na oprezu...

Neki se ljudi jednostavno nađu, neki se moraju poprilično boriti da se održe zajedno, a neki zajedno jednostavno ne idu. Doznajte s kojim biste horoskopskim znakovima trebali biti na oprezu...

​Vodenjak

Ne podnose kada je netko dominantan nad njima i poprilično su nepredvidljivi po prirodi. Često imaju nerealna očekivanja od veza i onda "tresnu o pod" kada se suoče s realnošću. Loše reagiraju na kritike, čak i konstruktivne. Moguće će dati petama vjetra čim nanjuše da im slijede neki prigovori ili kritiziranja. 

Strijelac

Oni vole svoju slobodu i stalno iskušavati nove stvari pa bi im veza mogla biti "zatvor" koji će im srezati krila. Sve im brzo dosadi, tako i veze pa često uskaču iz jedne u drugu. No, oni koji su s njim au vezi, zadržat će ih ako taj odnos uspiju činiti zanimljivim i zabavnim. 

Ovan

Nestrpljivi su i burno reagiraju. Nestrpljivi su i nepredvidljivi. Ako nije onako kako su oni zacrtali, možda već traže potiho nekog drugog. 

Vaga

Okruženi su ljudima s kojima se osjećaju dobro i onima koji će im uputiti komplimente. Oni slove za vrlo emotivne osobe, no dobro će izvagati svaku odluku i nakon dugotrajnog razmišljanja donijeti neku. 

Ribe

Kreativne su i domišljate, gledaju na svijet kroz ružičaste naočale i teško ih je zadovojiti. U vezi su prave sanjalice, ali uvijek će držati sve opcije otvorene. Jer, nikad ne znaš....

Pogledajte i video Koliko često Hrvati peru zube, a koliko Hrvatice troše na uljepšavanje

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:24 14.11.2018.

Ovakav naslov em je neozbiljan, em je diskriminatoran i štetan za sve Vodenjake, em je utuživ za dobru lovu, razmislite.

DE
deda1234
07:52 14.11.2018.

Vodenjaci svih zemalja... Ujedibite se protiv VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije