Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U vašem novom ION generation hladnjaku Gorenje

gorenje (1)
Foto: Gorenje
1/3
PR
Autor
PR članak
22.07.2013.
u 08:45

Nova generacija koristi posebnu tehnologiju IonAir koja čisti zrak i uklanja do 95 % bakterija.

Znate li zašto se tako izvanredno osjećate poslije oluje? Kada je priroda istinski pročišćena i živa? I zašto se osjećamo tako svježe i dobro u prirodi? To nije čarolija, čak i kada se ponekada čini kao da jest. Odgovor su ioni. Preciznije, negativno nabijeni ioni – anioni – koji, začudo, djeluju na nas pozitivno.

Anioni su vlastito sitno oružje prirode, sićušni čistači zraka i sastavni dio života u prirodi. Oni unose kisik u ljudsko tijelo. S druge strane, pozitivno nabijeni ioni zagađuju okoliš i mogu se naći u dimu, prašini i zatvorenim prostorima. A zatvoreni, slabo provjetravani prostori upravo su mjesta gdje držimo hranu, hranu koju smo pažljivo odabrali na tržnici ili ubrali u vlastitom vrtu. U takvom okolišu hrana počinje gubiti 2 svoju svježinu i sve one dragocjene vitamine i minerale u sebi; i umjesto toga postaje izvor neželjenih bakterija.

Gorenje ima rješenje za vas. Vratili smo se prirodi i isporučili vam ju ravno u vašu kuhinju time što smo stvorili potpuno novi način hlađenja. Naša nova generacija hladnjaka, nazvana ION generation, puno je više od samo statičnih hladnih mjesta za pohranjivanje. To je savršeni prirodni okoliš za vašu hranu. Nova generacija koristi posebnu tehnologiju IonAir koja čisti zrak i uklanja do 95 % bakterija. To je važno jer je svježi zrak bitan element mikroklime unutar hladnjaka i igra veliku ulogu u produljenju svježine i vitalnih svojstava naše hrane. A kada se takav izuzetan sustav kombinira s cirkulacijom hladnog zraka MultiFlow 360°, hladnjak stvori savršenu prirodnu klimu za hranu.
S novim Gorenje hladnjacima više nećete trebati rasipati dobru hranu; umjesto toga imat ćete cijelo vrijeme svježe i zdrave namirnice. To je idealan način da sačuvate i sebe i svoju hranu u dobroj kondiciji.

Jedinstvena senzorska tehnologija Gorenje ION generation
ION generation, nova generacija hladnjaka Gorenje, predstavlja niz pametnih aparata vrhunske tehnologije i dizajna – među najboljima koje nudi tržište. Pametna tehnologija, korisniku pristupačna i prilagodljiva rješenja i izuzetna energetska učinkovitost (sve do A+++), udružuju se kako bi uvjerili i najzahtjevnije korisnike. Jedinstvena senzorska tehnologija AdaptCool, koja podešava djelovanje hladnjaka prema navikama korisnika, uparena s tehnologijom IonAir i sustavom intenzivnog ventiliranja MultiFlow 360 o, osigurava da će hrana ostati svježa i zdravstveno ispravna do 60 % dulje nego u uobičajenim hladnjacima. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?