Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti Booking.coma

U top 20 Split, Zadar, Dubrovnik i Zagreb

Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.01.2018.
u 14:08

Na osnovu više od 140 milijuna recenzija podijeljeno je pola milijuna nagrada u dvjestotinjak zemalja, najviše apartmanima, a u Hrvatsku ih je stiglo oko 25.000

Zagrebački apartmani Alte Post i Marulić Squere Garden, zadarski Old Town Rooms Deluxe Suite, pulski apartmani Polai Panorama, kuće za odmor Međimurski ceker iz Svetog Martina i Via Natura iz Rakovice. Guest House Plitvice Hills na Muri,.. samo su neki od oko 25.000 objekata u Hrvatskoj, koji su dobili Guest Review Award 2017. portala Booking.com.

Ukupna prosječna ocjena gostiju iznosi 9,0, no 243 objekta dobila su i maksimalnu desetku, U top 20 najnagrađivanijih gradova našla su se, pak, čak četiri naša grada; Split, koji je, iza Rima, na visokom drugom mjestu, Zadar je devete, Dubrovnik desete, a Zagreb 19. Hrvatska se, pri tom, brojem osvojenih nagrada popela s lanjskog devetog na šesto mjesto.

– Više od 140 milijuna recenzija dostupnih na Booking.com-u autentična su iskustva stvarnih gostiju, koja pomažu putnicima da pronađu idealan smještaj, a vlasnicima objekata pružaju dragocjene povratne informacije za njihovo poslovanje – kaže Peter Verhoeven iz Booking.com-a.

Nagradu Guest Review Award dobilo je, inače, više od pola milijuna objekata u dvjestotinjak zemalja, s tim da ih je najviše otišlo u Italiju, Francusku i SAD. Zanimljivo je i da su prvi put apartmani najnagrađivanija vrsta smještaja. Dobili su 165.876 nagrada, hoteli 132.339, kuće za odmor 63. 697, prenoćišta s doručkom 55.833, a vikendice 29.634.

Split
1/52

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije