Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za veći užitak

U tome je trik: Pet pravila zbog kojih ćete htjeti još više seksa!

Ilustracija za Valentinovo
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
07.01.2024.
u 00:04

Nicole Daedone, autorica knjige Sporiji seks: umjetnost i umijeće ženskog orgazma, smatra da nešto sporiji pristup seksu smanjuje pritisak na partnerima i povećava užitak.

Ključ za fenomenalan seks i bolju emocionalnu povezanost s partnerom možda se krije u brzini samog čina. Sporiji seks čini se kao da se suprotstavlja našem današnjem načinu života kad nastojimo sve napraviti na brzinu. No, ići sporije zapravo znači i dulje uživati, piše Chatelaine.

Ženama je u prosjeku potrebno između 10 do 20 minuta da dostignu vrhunac. No, to se nakon duljeg vremena u vezi može pokazati kao veliki problem. Kad vas hormoni 'ne pucaju', a strast se ne razbuktava tako brzo kao na početku veze, mnogi će u krevetu ostati nezadovoljni. 

VEZANI ČLANCI: 

Nicole Daedone, autorica knjige Sporiji seks: umjetnost i umijeće ženskog orgazma, smatra da nešto sporiji pristup seksu smanjuje pritisak na partnerima i povećava užitak, a zapravo ima potencijal da promijeni način na koji živimo i naš život i izvan spavaće sobe. Pomoću ovih savjeta dobit ćete priliku da se bolje upoznati s tim kako vaše tijelo reagira na senzualne stimulanse i povećat će vašu emocionalnu vezu s partnerom.

Pogled u oči: Započnite s pet minuta gledanja jedno drugome u oči. Sjednite udobno i okrenite se jedan prema drugome i pogledajte svog partnera bez dominantnog predznaka. Možete treptati, a pokušajte se i nasmiješiti. Možda će vam biti neobično, ali pokušajte izdržati do kraja.

Dišite zajedno: Kad se osjetite ugodno gledajući partneru u oči, pređite na disanje. Pokušajte disati prirodno, kroz nos. Stavite ruku partneru na prsa i pokušajte zajednički uskladiti udahe i izdahe.

VEZANI ČLANCI: 

Vrijeme za grljenje: Provedite barem pola sata u maženju, grljenju i ljubljenju s vašim partnerom, ali dok ste još odjenuti. Ne prelazite na drugu frazu prebrzo jer ovaj dio može itekako uzburkati strasti.

Masaža: Naizmjence si trljajte leđa mirisnim uljima za masažu. Koristite duge, spore pokrete s umjerenim pritiskom koji ne idu ispod struka. Nakon nekoliko minuta možete trljati svoje grudi o njegova leđa.

Orgazmička meditacija: Posljednje, ali ne i manje važno. Orgazmička meditacija je zapravo praksa koja bi trebala odagnati sve misli o tome što bi trebalo biti i usredotočiti se na ono što trenutno jest. Zažmirite i prepustite se dodirima i osjećajima, a sve ostalo neka postane nevažno. 

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije