Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualne fantazije

'U sretnom sam braku, ali stalno razmišljam o seksu s mlađom ženom iz teretane'

Getty Images
15.11.2019.
u 20:00

Iako voli svoju suprugu, u posljednje vrijeme sve više misli o drugoj. Ne zna kako da je zaboravi pa je potražio stručnu pomoć

Zaluđen je ženom u teretani u kojoj trenira svaki dan nakon posla. Ima predivnu suprugu i odličan posao, ali često razmišlja o nepoznatoj osobi s kojom vježba. Ne zna što da napravi pa je za savjet pitao stručnjakinju za veze Deidre s portala The Sun. 

Foto: Shutterstock

"Uvijek vježbamo u isto vrijeme. Ona ima oko 34 godine, a ja imam  38. Pozdravimo se kada se vidimo. Netko mi je rekao da je u braku, ali često zamišljam kako se seksamo i radimo stvarno divlje stvari." 

Ne želi uništiti svoj brak, ali jednako tako ne zna što napraviti i kako se ponašati. Deidre je pitao kako da zaboravi na privlačnu ženu i posveti se svojoj partnerici. 

Deidre mu je odgovorila: "Kažete da ste u sretnom braku, ali znači li to da imate i bogati seksualni život? Možete jednostavno ići u teretanu prije posla i uložiti više energije i truda u brak i prestati gledati filmove za odrasle." 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 6

RO
roland
21:08 15.11.2019.

Željeti seks s dobrodržećom, tajnstvenom tetom iz teretane normalna je želja svakog zdravog muškarca. To nema veze sa sretnim brakom, kvalitetom seksa. Ideja da joj ga staviš straga, doživiš mesnatu guzu, i čvrsti vaginalni sfinkter naprosto je prirodno i životnono u mozgu mužjaka.

ML
Mlad75
21:28 15.11.2019.

Dok god zamisljas kako se seksas sa zgodnom mladom djevojkom u teretani, a ne sa nekim nabildanim deckicem iz teretane ne brini se skroz si normalan i zdrav muskarac...

Avatar smuljko
smuljko
20:39 15.11.2019.

Čudno....zaista neobično...lik zamišlja kako bi se seksao sa mladom ženom iz teretane... .čudna razmišljanja...ja takve fantazije nemam kao i većina muškaraca...možeš misliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije