Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pruge, pruge, pruge

U prugama od glave do pete novo je modno pravilo Marca Jacobsa

marc jacobs
Foto: AFP
1/5
13.09.2012.
u 00:01

Vodoravne, okomite, debele, tanke, crne, bijele, crvene ili pruge boje pijeska – Marc Jacobs hipnotizirao je sve nazočne na New York Fashion Weeku kolekcijom za proljeće/ljeto 2013.

Iako su se dizajneri na New York Fashion Weeku u kolekcijama držali jednog motiva – od Caroline Herrere i njezinih apstraktnih geometrijskih motiva do Thakoona Panichgula i njegovih razigranih ptica, čini se da si je i ovaj put Marc Jacobs dao najviše oduška.

Njegovo novo modno pravilo za proljeće/ljeto 2013. jest od glave do pete u prugama, a svoje su mjesto našle na kombinezonima, haljinama ili tek majicama te su čak s odjeće skliznule i na modne dodatke. Za tu pomalo psihodeličnu a minimalističku kolekciju Jacobsa su nadahnule šezdesete godine prošlog stoljeća, no njegove pruge definitivno su sve samo ne "obične" pruge.

Tu su okomite i vodoravne pruge, tanke i debele pruge. Crne, bijele, crvene i mornarskoplave. Kako su manekenke izlazile na pistu, tako su hipnotizirale sve nazočne, a revija je trajala samo pet minuta. Tako je Jacobs još jedanput dobio što je htio – poigrati se svima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije