Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdansko ludilo

U prosincu smo pod najvećim stresom - mudro ga izbjegnite

bozic (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
15.12.2010.
u 10:10

Istraživanja su pokazala da u prosincu pokušavamo u jednom danu odraditi čak devet različitih poslova, što mnogima ne polazi za rukom pa si sami stvaraju dodatni stres

Svake vam se godine dogodi isto: blagdani vas jednostavno - zaskoče! Najveselije doba godine podrazumijeva obiteljsko okupljanje ali i druženje s prijateljima, zabave, izlaske... Upravo je stoga prosinac, ističu birminghamski istraživači za Daily Express, najstresniji mjesec u godini. Da ne biste bili tempirana bomba koja će na Božić puknuti od stresa, već raspoloženi i odmorni kao i ostali slavljenici, slijedite ove korisne savjete: Gaze li vas obveze, zaboravljate, kasnite? Nemate li već agendu u koju sve zapisujete, počnite to činiti odmah! Dan će vam biti organiziraniji. Zapisujte sve, od obveza do uplata, pa i misli koje vas tište. Ako su vas uzrujali na poslu ili kod kuće - prošećite se. Neugodni događaj sagledat ćete iz drugog kuta.

Smiješite se. Manje je poznato da smiješenjem gibate čitavu skupinu mišića lica, što je odlična vježba protiv bora, a osim toga poboljšava raspoloženje. Iako je prijetnja od probijanja proračuna za darove vrlo velika, ne zanemarite sebe. Nemojte pojuriti u zlatarnicu, no detalj poput zgodnog privjeska ili povratka kući taksijem umjesto tramvajem bit će dar vama.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar stravaxx
stravaxx
10:37 15.12.2010.

istraživanja pokazuju da tzv. novinari izmišljaju sami ovakve budalaštine a još blesaviji su oni koji povjeruju u te gluposti.

LU
lutomirski
13:02 15.12.2010.

Kakva zlatarnica, kakav privjesak mozda uze oko vrata, jedino to, pa vi ste zaboravili da Hrvati ne dobivaju placu na vrijeme, mozda poslije nove godine ili uopce ne, pa nemogu skrpiti kraj sa krajem o cemu vi to opet pisete, pisite malo o Sanaderu sad imate temu za slijedecih 6 mjeseci sigurno !!!!!!

FI
fila
23:53 15.12.2010.

je pod stresom smo ali od svakodnevnih sr....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije