Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje

U problemima je: 'Ljubavnica mi je trudna i želi da napustim svoju ženu'

shutterstock
16.01.2024.
u 19:55

'Ljubavnica mi je objavila da je trudna i želi da napustim svoju ženu s kojom sam 18 godina'.

Afere počinju iz raznih razloga, ali ne završavaju uvijek onako kako biste očekivali. Tako je jedan muškarac potražio utjehu u naručju mlađe žene kad mu je samopouzdanje urušeno nakon neuspjeha na poslu. Ali, ona je sada trudna i želi da on ostavi svoju ženu s kojom je bio 18 godina pa je odlučio pisati savjetnici Metroa.

'Imam 48 godina i nedavno me nisu unaprijedili na poslu, zbog čega sam se osjećao depresivno. Moja žena je bila vrlo pažljiva prema meni, iako znam da brine o novcu i nadala se da ću dobiti povišicu. Imamo dvoje djece mlađe od deset godina, pa znam da ću ih morati uzdržavati još neko vrijeme i uvijek mi je na umu ta misao', započeo je.

VEZANI ČLANCI: 

'Mora da je izgledalo očito da sam potišten, jer je mlađa djevojka na poslu predložila da odem na piće da me oraspoloži. Osjećao sam da sam to zaslužio pa sam se složio, i smatrao sam da je njezino društvo zabavno i ohrabrujuće, što je bilo upravo ono što mi je tada trebalo', dodaje.

'Ona je u uredu samo nekoliko dana u tjednu jer ostalo vrijeme radi od kuće. Uhvatio sam se da mi jako nedostaje i veselim se njezinom dolasku. Počeli smo redovito izlaziti tijekom njezinih uredskih dana, a kad sam joj priznao koliko mi nedostaje kad nije bila tu, rekla je da se osjeća isto. Ona je u ranim tridesetima, tako da smo oboje dovoljno stari da znamo bolje, ali ubrzo smo započeli strastvenu aferu', priznao je.

'Sada je objavila da je trudna i želi da napustim svoju ženu s kojom sam 18 godina. Nikada nisam namjeravao da stvari odu ovako daleko i kad pomislim na stvarnost napuštanja obitelji, muka mi je'.

VEZANI ČLANCI: 

Laura Collins, savjetnica za odnose, poručila mu je: 'Vaša vam je ljubavnica bila velika utjeha u vrijeme kada vam je ponos bio na udaru, ali kao oženjen čovjek s obitelji, morate slijediti svoje instinkte i sada prekinuti aferu. Prekidanje veze nikad nije lako, ali što prije kažete svojoj ljubavnici, to će biti bolje. Saznanje da će se morati biti samohrani roditelj može utjecati na njezin napredak, ali ona mora odlučiti o budućnosti ove trudnoće bez vašeg pritiska'.

Ako je vaša ljubavnica u tridesetima i nema djece, možda želi zadržati bebu, a vi ćete naravno biti financijski odgovorni za svoje dijete', dodaje, 'Također ćete to morati reći svojoj ženi, koja to mora čuti od vas prije nego što sazna na neki drugi način. Ova će vijest biti poražavajuća, ali kladim se da ona neće htjeti uništiti obitelj'.

'Uvijek mislim na djecu (kao što sam sigurna da će i ona) i općenito nerado potičem razvod osim ako netko opetovano ne iznevjeri ili se na drugi način loše ponaša prema svom partneru. U idealnom svijetu, svako vaše novo dijete bilo bi prigrljeno od strane ostatka vaše obitelji, ali vaša žena možda neće lako pristati na to. Razgovor o svemu sa savjetnikom može vam pomoći da riješite mnoge probleme'.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije