Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li prenoćili ovdje?

U ovom hotelu jedna noć stoji svega 26 kuna: Pogledajte kako izgleda

YouTube
23.03.2021.
u 11:30

Ako trebate predah tijekom dugog putovanja iz jednog grada u drugi, Benjamin kaže da je ovo idealan hotel za to.

Video objavljen na YouTubeu prije dvije godine dok se još moglo putovati, I Stayed In Europe's Cheapest Hotel!, od korisnika bald and bankrupt ovih dana je pravi hit. 

Kako sam naslov govori, autor Benjamin Rich, odsjeo je u najjeftinijem hotelu u Europi, točnije u Bjelorusiji. Ime hotela je simbolično, 'Hotel', a u prvim kadrovima iza Benjamina vidi se starija kuća.

Foto: YouTube

Kamerom je zabilježio sve - ulaz, hodnik, recepciju, a na kraju i svoju sobu koja ima hladnjak, krevet, kupaonicu i televizor. Iako se to možda ne može zaključiti po snimci, Benjamin kaže da je cijeli hotel jako čist i ugrijan, a sobu ne treba uopće zaključavati jer je mjesto u kojem je hotel jako sigurno. 

Foto: YouTube

Pogledajte video:

U jednom trenutku otkrio je kolika je cijena noćenja, a mnogi su ostali u šoku. Za sve ovo i, kako on tvrdi jako dobru uslugu, platit ćete svega 26 kuna po noćenju!

Savršeno mjesto ako trebate samo prespavati, a preko dana mislite ići na izlete i u okolna mjesta. Odlično je i ako trebate samo jednu noć odsjesti negdje tijekom dugog putovanja, tvrdi Benjamin.

Očaj ugostitelja i hotelijera u Njemačkoj: Gotovo 70 000 objekata pred stečajem

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

LU
lupa
14:39 24.03.2021.

Pih, ovo je hotel Leone naspram onog smeca kojeg su mi uvalili na nasoj obali za 50e po danu. U slikama sjajac, u stvarnosti jadac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije