Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Odlična metoda pospremanja kreveta: U samo nekoliko koraka izgledat će kao onaj u hotelu

Shutterstock
23.03.2021.
u 09:29

Svega nekoliko sekundi vam je potrebno da krevet izgleda uredno.

Chantel Mila, TikTok zvijezda iz Melbournea koja stoji iza profila @mama_mila, otkrila je nedavno metodu pospremanja kreveta kojom će on izgledati kao onaj u hotelu. 

Tajna je u slaganju plahte - prvo trebate donju stranu zakačiti ispod madraca kako bi desna i lijeva ostale visiti vani. Zatim, uzmite kut plahte i prebacite ga na gornju stranu dok ne zakačite i desnu ili lijevu stranu plahte ispod madraca. Na kraju, primite kut i okrenite ga dolje te zakačite kao i prethodne dvije strane.

Pogledajte video:

@mama_mila_

Sometimes it’s the little things 🌹 #bedroomaesthetic #bedroommakeover #foldinghacks #hospitalcorners

♬ Faded & Closer Mashup - Alan Walker, The Chainsmokers & Halsey

Iako možda zvuči komplicirano, u videu je pokazala da je ova metoda pospremanja jako brza i jednostavna. Njezin video je, kako prenosi The Sun, pogledan nešto manje od 20 000 puta, a pratitelji su oduševljeni.

Pokušao je spremiti krevet nakon 45 godina: Prvo se nije snašao, ali onda je oduševio sve

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije