U ovaj kukuruzni kruh ide tajni sastojak koji ga čini najboljim
Osim što u recept za ovaj famozni meksički kruh ide sir cheddar koji mu daje posebnu svježinu, najbolji dio je ljuta papričica koja se dodaje u tijesto. Ne brinite, ta ljutina ne osjeća se toliko, već samo pridonosi boljem i intenzivnijem okusu ovog kruha. Recept nam je dala naša draga Tatjana Miletić.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0