Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Martićevoj otvoren mali dućan (iz) snova

Magniflex
Foto: Promo
1/12
PR
Autor
PR članak
06.07.2017.
u 16:04

renomirane talijanske tvrtke Magniflex (Tonino Lamborghini, Pierre Cardin)

U ponudi madraca koji se nalaze na tržištu u Hrvatskoj, konačno smo dobili mogućnost kupiti prvorazredan proizvod koji odskače od uobičajene ponude na našem tržištu zbog niza razloga a, namjenjen je svima koji shvaćaju važnost odmora i materijala na kojem se odmaramo. Talijanska tvrtka Magniflex, proizvođač vrhunskih madraca i jastuka od inovativnih i prvorazrednih materijala otvorila je svoj prvi show room u Zagrebu, Martićeva 33, a Hrvatska je tako postala 99 zemlja u svijetu gdje je ovaj brend prisutan.

Tvrtka je rođena prije 50 g u idiličnoj Toscani, Italija. Zasnovna je na ideji i strasti za perfekcionizmom i vrhunskom kvalitetom bez kompromisa. U svijetu danas ima više od 35 milijuna zadovoljnih kupaca, proizvodi više od 100 različitih proizvoda, uz kapacitet od 10 000 madraca dnevno. Vlasnici (tvrtka je obiteljska) i svi zaposlenici dijele zajednički san: poboljšati dobrobit ljudi, na način da se poboljša kvaliteta sna i odmora. Za Magniflex kvaliteta je esencijalna. Zato se u proizvodnji koriste isključivo talijanske sirovine i potpuno netoksični materijali te su svi proizvodi certificirani nizom najstrožijih svjetskih certifikata:

CERTIFIED QUALITY WORLDWIDE

Foto: Promo

Posebno bih izdvojili certifikat OEKO-TEX® standard 100 koji garantira odsutnost toksičnih supstanci ili bilo kojih ostalih tvari koje su štetne za ljude i okoliš a odnosi se na cijelokupan proizvodni program što tvrtku bitno ističe u odnosu na konkurenciju.

 

Tvornica ima isvoj laboratorij gdje se povezuje inovativnost s tehnologijom, a surađuje i s institutima i laboratorijima širom svijeta. Plod takve suradnje rezultirao je inovativnim rješenjima koja su sada dostupna i u Zagrebu. Tvrtka ima i posebnu liniju za sportaše i ljude koji vole sport. Tako je jedan od najprodavanijih modela ove tvrtke madrac Magnistretch razvijen i patentiran u suradnji sa Strojarskim fakultetom Sveučilišta u Zaragozi.

KAKO DJELUJE:
Ploča sa zakošenim dijelovima koristi težinu tijela kako bi se postiglo pomicanje u dva smjera: od lumbalnog dijela prema vratu i od lumbalnog dijela prema nogama. Kada spavamo, MagniStretch nježno “pegla” našu kralježnicu povećavajući razmak između kralježaka, neovisno o položaju tijela tijekom spavanja.

Izum ove tvrtke je i DUAL CORE jezgra madraca - inovativna tehnologija za bračni madrac koji se sastoji od dva pojedinačna dijela. Svaki dio nudi dvije različite potpore i udobnosti na istom madracu.

Foto: Promo

Magnigel je poseban madrac koji vas „hladi“ tijekom ljetnih noći jer je napravljen od inovativne gel pjene koja diše, a ima fantastično svojstvo da se stabilizira na tjelesnoj temperaturi i na taj način nema efekta zagrijavanja kao kod većine drugih materijala. ima inovativnu strukturu, koja zahvaljujući svojoj gustoći ima sposobnost da disperzira telesnu toplinu, omogučavajući konstantnu mikro - klimu i osećaj svježine i suhoće dok spavamo. Magnigel pjena daje idealnu potporu cijelom tijelu i osećaj kao da lebdite na nebu.

Magnifoam inovativna memory pjena je drugačija od standardnih memo pjena na tržištu jer reagira na težinu a ne na toplinu našeg tijela tijekom spavanja. Savršeno se oblikuje po našem tijelu, a ne grije spavača. Otvorena struktura stanica omogućuje savršen protok zraka.

Mallowfoam ili pjena od sljeza daje izuzetno meku i udobnu podršku tijelu. Pjena od sljeza djeluje antiupalno na kožu te umiruje i opušta. Ovaj materijal je pravi izvor blagostanja za cijeli nervni sustav.

Vrhunski estetski dojam ovog 100% talijanskog proizvoda, inspiriranog toskanskom tradicijom upotpunjuju vrhunski i cijenjeni prirodni materijali koji se koriste u proizvodnji: svila, lan, cashmire, konjska dlaka, devina dlaka, ali i najinovativniji tehnološki materijali kao što su OUTLAST i COOLMAX.

Outlast tkanina je prvobitno dizajnirana za skafandere koje nose astronauti. Strukturu ove tkanine čine milijuni malih sfera napravljenih od posebnog voska koji se topi na 36°C. Proces topljenja počinje zbog povećane tjelesne temperature, tako što apsorbira višak topline i akumulira je. Kada je tjelesna temperatura stabilna i "ispod temperature topljenja", sfere počinju oslobađati akumuliranu energiju u obliku toplote.

Coolmax je tkanina visokih performansi, koja je izrađena visokom tehnologijom - lider u kontroli znojenja tijekom noći. Zbog svojih osobina, ova tkanina osigurava odličnu kontrolu tjelesne temperature i vlažnost koži tijekom sna. Coolmax tkanina osuši se brže nego bilo koja druga vrsta tkanine i ostaje suha i svježa.

Foto: Promo

3D tkanina ima strukturu mikro-mreže sa odličnim kapacitetom za otklanjanje vlage tokom noći. Ovaj materijal se suši četiri puta brže od pamučne tkanine, mek je i nježan. Specifična struktura čini ovu tkaninu izdržljivu, neutralizira neprijatne mirise i održava svježinu. Savršena za one koji se pretjerano znoje tijekom noći.

Posebna pažnja se poklanja čuvanju okoline i emisiji CO2, a trećina energije koja se koristi za proizvodnju dolazi iz obnovljivih izvora. Ekološka dimenzija izuzetno je važna za Magniflex.

NUVOLA - obrt za trgovinu i usluge, vl. Sanja Kucan
Martićeva 33 / 10000 Zagreb
tel: 5602260

www.magniflex.com
www.facebook.com/magniflexhr

Želite prijaviti greške?