Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva mnogo o vašoj osobnosti

Pixabay
14.05.2022.
u 07:00

Doznajte jeste li avanturistički ili obiteljski tip, umjetnička duša ili diva

Čuli smo, odavno, da je položaj planeta i zvijezda u trenutku našeg rođenja imao utjecaj na formiranje našeg karaktera, odnosno da svaki znak u astrologiji ima neke određene karakteristike koje ga prate, ali jeste li znali da prste u vašoj osobnosti ima i vrijeme kada ste rođeni? Jeste li obiteljski tip, avanturist, dobar prijatelj ili nešto četvrto, doznajte upravo prema tom podatku.

Od ponoći do 2:00 
Vrlo znatiželjne osobe koje teže stabilnosti i sigurnosti u životu. Obiteljski su tip, malo zatvorenije prema okolini, ali u poznatim situacijama i okruženju postaju opuštenije.

Od 2:00 do 4:00 
Oni koji su se rodili u ovom razdoblju odlični su govornici, pisci i prijatelji. Vrlo su pametni, vole putovanja i nove avanture.

Od 4:00 do 6:00
Osobe rođene u ranim jutarnjim satima hrabre su i tvrdoglave. Prirodni su vođe kojima nijedna prepreka neće biti problem, brzo je svladaju. Štedljivi su, romantični i uvijek spremni pomoći drugima.

Od 6:00 do 8:00
U ova dva sata rođeni su vrlo kreativni ljudi koji teže postignućima, ali i tome da okolina to primijeti i pohvali. Ponekad im to stvara probleme jer puno brinu o tuđem mišljenju i odobravanju, ali s druge strane vrlo su snalažljivi u životu.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Od 8:00 do 10:00 
Šarmantne osobe koje vole biti same, ne brinu o tuđem mišljenju ni o pohvalama. Vole meditirati, tražiti unutarnji mir, pomagati okolini i širiti pozitivnu energiju.

Od 10:00 do 12:00
Kao suprotnost rođenima nekoliko sati ranije, osobe koje su stigle na svijet u ovom razdoblju imaju jako mnogo energije, ambicija i aktivne su. Vrlo su komunikativne i dobri timski igrači, vole imati ljude oko sebe i znaju točno što žele u životu, prenosi sweetyhigh.com.

Od 12:00 do 14:00 
Također ambiciozni ljudi, ali malo više odgovorni. Vole pažnju i kad im se okolina divi. Maštoviti su i skloni avanturama.

Od 14:00 do 16:00 
Hrabri, odvažni ljudi, dobro se snalaze u teškim situacijama. Ne vole rutinu ni monotoniju, aktivni su, vole učiti i istraživati.

Od 16:00 do 18:00 
Uvijek gledaju samo pozitivne strane neke situacije, znaju pronaći najbolje moguće rješenje, vrlo su pozitivni, puni energije. Ipak, teško se povjeravaju drugima jer su im vjernost i ljubav nešto najvažnije.

Od 18:00 do 20:00 
Oni koji su se rodili u večernjim satima, između 18 i 20, vrlo su empatični, ne vole sukobe i trude se razumjeti sve ljude oko sebe. Prihvaćaju život onakav kakav jest.

Od 20:00 do 22:00 
Ne prihvaćaju da nisu u centru pažnje, žele da im se drugi dive i rođeni su glumci. Perfekcionisti su, ne vole griješiti i teže savršenstvu.

Od 22:00 do 00:00
Osobe rođene u ovo doba čudne su okolini jer su uglavnom povučene i ne govore mnogo o sebi. Umjetnički su tip, tragaju za unutarnjim mirom. 

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije