Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča bračnog para

'U Hrvatskoj moraš biti kreativan kako bi preživio'

WallWare
Foto: WallWare
1/3
17.03.2015.
u 20:00

WallWare sastoji se od moga muža Rudija i mene, kao i naše troje djece, počela je svoju priči Gulinck

Priča mladog bračnog para koja se krije iza jedinstvenih retro dekoracija ljupka je i inspirativna, a poslužila je i kao sjajni izgovor novinarima s portala Fashion.hr da popričaju s Lotte Gulinck, jednom od autorica branda WallWare.   

Tko se krije iza branda WallWare?

WallWare se sastoji od moga muža Rudija i mene, kao i naše troje djece, počela je svoju priči Gulinck.

"Funkcioniramo tako da jedno drugo nadopunjujemo. Rudi ima 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu, ja sam pedagog, a radila sam i u Waldorfskom sustavu edukacije. Napustili smo svoje poslove i dom u Belgiji i preselili smo se u Hrvatsku kako bi započeli nov život, okruženi prirodom. Dobar posao u Belgiji nije jedino što nam je bilo bitno. Treba voljeti grad u kojem se živi i njegova svakodnevica, za čime smo se i mi vodili."

Kako je krenula vaša priča? Je li ovo vaš prvi izlet u kreativne vode?

Oboje volimo razmišljati kreativno. Razmatrali smo mnoge projekte no, sve dok imate konstantan prihod, teško je doista materijalizirati neko kreativno rješenje. Naš prvi korak kao para u kreativnim vodama bilo je preseljenje iz Belgije u Hrvatsku. Rudi je nastavio raditi kao dizajner za nekoliko klijenata iz Belgije. Dobili smo troje djece u pet godina, stoga sam ja ostala kod kuće s njima. Nakon 5 godina provedenih u Hrvatskoj, Rudi je imao sve manje ponuda za posao, tako da smo morali započeti novi projekt. Bili smo pod pritiskom, no ipak je to bila prilika da realiziramo barem jednu od naših ideja. Istraživali smo sve dok nismo pronašli nešto što nam se oboma svidjelo i na čemu bismo mogli zajednički raditi te, naposljetku, živjeti od toga. 

Cijeli intervju pročitajte na portalu Fashion.hr

>>'Putovanja su ovisnost koju sam stjecala godinama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije