U Dubrovniku rozata, u ostatku priobalja rožata - slastica koja izvrsno zaokružuje nedjeljni ručak
Ili je volite ili ne - kod rozate nema sredine! Čini se jednostavna za pripremu, ali sve je u kuhanju kreme - treba se malo izvještiti da dobijete glatku smjesu.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Izgleda jednostavna za pripremu? Kome? Nije nesavladivo umijeće, ali je umijeće, nemojte ga bagatelizirati. Krema od jaja i karamel, to bi mogla biti definicija za delikatnu pripremu! Naravno za prosječnog konzumenta. Onom tko ne uživa u hrani ma kakva bila ili onom tko tak vali papati da mu je sve fino i ja bih bez kompleksa poslužila svoju rožatu ...ili moje čuvene kremšnite u šalici, ili grumen moje karamel torte... :).