Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda

Tvrdo kuhana moda pod pregrijanim šatorom na Prisavlju

'10.06.2010., Balon Bocarskog doma, Zagreb - Dreft Fashion Week Zagreb, 1. vecer. Pret a design:  Dizajnerica Sanja Brstilo. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
11.06.2010.
u 15:30

Ivana Popović posvetila je kolekciju ruskim umjetnicama i dala balerinama da je nose. No modni balet nije oduševio!

Atmosfera je prve revijske večeri novog izdanja Dreft Fashion Weeka Zagreb doslovno zakuhala! I to zbog nesnosne vrućine u pregrijanom balonu Boćarskoga doma, a ne zbog urnebesnog šoua kakav smo očekivali bar od prve dame modnog kazališta u nas – Ivane Popović. Ona je, naime, preksinoć otvorila novu seriju revija čak 36 kolekcija domaćih i stranih dizajnera.

No, glasnije je najavila posvetu svoga modnog šoua jakim ruskim umjetnicama Nataliji Gončarovoj, Olgi Popovoj, Marini Cvetajevoj i Ani Ahmatovoj, od same izvedbe i dizajna koji nije potvrdio njezino oduševljenje njima. Pokazala je lijepu ljetnu kolekciju, punu kolorita, oslikanih cvjetnih i lirskih motiva, poentiranu pelerinastim dijelovima od obojenih kačkanih stolnjaka.

U programu mladih dizajnerskih snaga, dobili smo nekoliko sjajnih ideja iz Pret-a-Design programa. Poglavito od Sanje Brstilo, Zjene Glamočanin i Daniele Martinović. Nacionalno Chevroletovo natjecanje “Mladi? Kreativni? Chevrolet!” koje je DFWZ uzeo pod svoje, donijelo je pobjedu Emi Gašljević za dizajn kombinezona za Chevroletove hostese.

Odlična je bila pomno izbjeljivana jeans kolekcija Krune Jendrijeva. Ali je malotko izdržao do nastupa Maje Ašperger. Cristine Miraldi i sjajnog romantičara Loisa De Game.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije