Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne traži ljubav

TV voditeljica tvrdi da njezin petogodišnji sin ne želi da ima dečka: 'Bit ću sama dok ne navrši 15!'

Instagram/ @josiegibson85
23.12.2023.
u 12:30

Tvrdi da sada niti ne može nikoga uklopiti u njihove živote

Iako je već duže vremena bez partnera, Britanska TV voditeljica Josie Gibson kaže da joj traženje ljubavi sigurno još neko vrijeme neće biti opcija; naime ova 38-godišnja mama planira biti sama barem dok joj sin Reg, kojemu je sada pet godina, ne navrši 15 godina.

Trenutno, priznaje, ne bi ni mogla nikoga uklopiti u njihove živote, jer to, kaže, ne bi bilo pošteno ni prema sinu ni prema njenom potencijalnom izabraniku.

 

"Možda zvuči čudno, ali ja toliko volim Rega da ništa nije ni blizu tome. Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u njega da želim samo s njim provoditi sve svoje slobodno vrijeme. Dakle, kad bih sada upoznala nekoga, on bi bio zakinut", ističe mama.

Gibson inače još od 2012. godine vodi popularnu britansku dnevnu emisiju This Morning, a javnost ju je upoznala u 11. sezoni Britanskog Big Brothera, u kojoj je i pobijedila. prenosi The Sun.

Nakon pobjede u Big Brotheru morala se, kaže, naviknuti da je poznata osoba, iako sebe nikako ne percipira kao 'slavnu'. Zato je do danas ostala živjeti u Bristolu gdje je i odrasla, i družiti se sa svojim užim krugom prijatelja iz djetinjstva.

VEZANI ČLANCI:

"Ne puštam puno ljudi u naš svijet jer sam stvarno zaštitnički nastrojena prema sinu. Zbog posla stalno putujem u London i ponekad se već zbog toga osjećam kao da živim dvostruki život", objasnila je, a sina, kaže,  pokušava odgajati skupa s bivšim partnerom, njegovim ocem Terryjem.

"On ga tri dana u tjednu pokupi iz vrtića i to za sad funkcionira, a još uvijek pokušavamo zajedno raditi i neke uobičajene 'obiteljske stvari', pa na primjer skupa često idemo na kuglanje. Uglavnom, zbog malenog se trudimo biti prijatelji", rekla je..

Voljela bi jednom, dodaje 38-godišnja mama, imati više djece, no to trenutno nije moguće. "Sada trenutno nemam s kim, a nemam ni energije. Volim djecu, djeca pokreću svijet i imala bih ih punu kuću da mogu. Voljela bih imati veliku obitelj, ali trenutno okolnosti nisu 'idealne' ", zaključuje.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije