Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100 colors

Tunike koje su oduševile sve fashionistice premijerno prikazuje stilistica i omiljena blogerica

Barbara Repe
Foto: ar-ar blog
1/8
05.05.2014.
u 14:26

Rober Sever u suradnji s Doveom na proteklom Perwoll Fashion hr-u predstavio je i dvije tunike, a popularna blogerica dobila je priliku snimiti malu modnu priču s njima.

Jedna od najčitanijih blogerica u Hrvatskoj ali i u zemljama regije i stilistica Barbara Repe, snimila je kampanju u šarenim tunikama koje je za Dove kreirao Robert Sever.

Sever je naime u suradnji s Doveom na proteklom Perwoll Fashion hr-u predstavio i dvije tunike, a popularna blogerica dobila je priliku snimiti malu modnu priču s njima.

Foto: ar-ar blog

- Oduvijek volim boje, razne teksture i uzorke na odjeći te mi je najveći gušt spajati i kombinirati naizgled nespojive komade. U tome nema ništa loše, zar ne? Dobila sam priliku poigrati se te osmisliti dvije zaigrane kombinacije - dnevnu i večernju, koje uključuju ovu jednostavnu, no izuzetno nosivu tuniku, kazala je Barbara.

Foto: ar-ar blog

>>Sjajnije i od Hollywooda: Kolekcijama briljirali Robert Sever i Branka Donassy

>>Posao iz snova: Obilazi modne revije, slika se u odjeći i zaradi do 5000 eura mjesečno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije