Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije svega glamur

Sjajnije i od Hollywooda: Kolekcijama briljirali Robert Sever i Branka Donassy

Robert Sever
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/29
30.03.2014.
u 11:28

Glamur u rukama Roberta Severa i očekivano promišljeni minimalizam Branke Donassy naposljetku su – briljirali!Kolekcijama briljirali i zaokružili modno slavlje R. Sever i B. Donassy

Intenzivan dijalog vodio se sinoć na modnoj pisti četvrte večeri Perwoll Fashion.hr-a između suprotnih modnih koncepcija.

Glamur je tu čas gubio čas dobivao igru s hladnim minimalističkim stilom. Glamur u rukama Roberta Severa i očekivano promišljeni minimalizam Branke Donassy naposljetku su – briljirali!

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Robert Sever – blagi retro dojam kao iz serije “Momci s Madisona”

Donassy je ravne lagano zaobljene volumene kaputa izvukla horizontalnim spajanjem tkanina mrkih boja, a tako pak spojeno toplo smeđe krzno i tkanina neutralne boje pojačali su ženstvenost modela.

Prvi put Donassy je dizajnirala torbice – male izdužene ili okrugle, ponekad poput spremišta za neki instrument. Od eko kože su i pleksiglasa od kojeg su i sitni štapičasti gumbi.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Branka Donassy – savršeni modeli za domaće bogataše

Iznova je sve savršeno. Sever je priredio nezaboravnu završnicu Perwoll Fashion.hr-a. Toliko sjaja više nema ni u Hollywoodu koji je odavno stišao svoju svjetlucavost. No Sever zna što radi.

Činilo se da vidimo puno više od 28 modela. Toliko su oni zasićeni bojom, detaljima, dodacima, nakitom Slobodana Velickog i pokrivalima za glavu salona Škrgatić. Iznova je Sever karirane tkanine dopunjavao aplikacijama, iznova je doslikavao i dograđivao ukrasnim kamenjem svoje predivne modele.

Mnogi domaći dizajneri strastveno kolažiraju tkanine, ali kod Severa se uči kako to treba raditi.

Naravno da je i IK Studio Ivice Klarića sinoć dao briljantnu mušku modu. Blokovi boja na košuljama usklađeni su s onima na sakoima. A na istom sakou dva su tipa ovratnika – uz obične revere tu su i smoking reveri.

Dvije su vrste tkanina slagane tako da izgleda kao da je na sakou prsluk. A nije...

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

IK Studio – muške modne zagonetkee

Dvojac eNVy Room su se upustili u igru kontrasta: inspirirani psihotrilerom “Stoker” s Nicole Kidman, modno su sukobili lik glamurozne majke i čedne školarke, i nizom modela od čipke i šljokica, krutih manžeta i V-izreza, poništili su razliku između njih dvije.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

eNVy Room – odrastanje djevojke u ženu

Rezultira to likom dekoltirane školarke, i ponudom odličnih vjenčanica iz drugog modnog filma.

Svoju je priliku među ekipom modnih prvoligaša dobio i mladi Silvio Ivkić. Dobro se držao sa svojom gotik kolekcijom bez greške, no suviše ziheraškom.

>>Barbari Noli kći Mara je modna savjetnica, a skupa idu i na fitness

>>Elegantna Nives, romantična Maja i trendi Lana pokazale svoje atribute

Komentara 1

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:55 30.03.2014.

Kad ovo vidi Lagerfeld garantirano ide u mirovinu!Hihihihihihi ...patuljak i na najvećoj planini ostaje patuljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije