Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstremno?

Trudnica podijelila popis s pravilima za posjetitelje kad se beba rodi: 'Ako me niste posjetili do sada, nemojte ni onda dolaziti'

TikTok/maisie_crompton/TikTok
03.06.2022.
u 12:30

Mnogi su se složili s njenim uputama za goste i komentirali da 'nema ničeg nerazumnog', no neki su mislili i da ima i pomalo ekstremnih pravila...

Jedna je buduća mama online podijelila svoj strogi popis pravila koji je napisala za one koji joj nakon što se beba rodi dođu u posjet. Britanka Maisie Crompton (20) svoje prvo dijete, kaže, očekuje tek za nekoliko mjeseci, ali već ima nekoliko jasnih pravila kojih će se gosti trebati pridržavati.

I dok je većina logična, pratitelji na TikToku su komentirali da su neka njena pravila pomalo ekstremna.  

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Popis je počela s molbom da se novorođenče ne ljubi, a slijedi molba da se odmah nakon dolaska k njoj, 'zbog još nerazvijenog imuniteta bebe', operu ruke. 

Treće je, kaže, da nitko ne smije k njoj doći nenajavljen, jer ne misli da će odmah nakon poroda biti spremna za druženje.

Dalje, buduća je mama obitelji i prijateljima poručila da nikome ne javljaju o rođenju njene bebe, ni osobno ni na društvenim mrežama, a buduće posjetitelje moli i da se suzdrže od fotografiranja djeteta, posebno od objave tih fotografija na društvenim mrežama...

@maisie_crompton Seen so many of these videos… here’s my “rules for when I have a baby” ✍🏻👶🏻#pregnancyjourney #rulesformybaby #trending #mumsunder21 ♬ original sound - Maisie

Maisie traži i da se dijete, ako počne plakati dok ga netko drugi drži, odmah vrati njoj ili tati, a za kraj je svima koji je nisu posjetili dok je bila trudna poručila da - ne dolaze ni nakon što se beba rodi!

I dok su se mnogi složili s njenim popisom i komentirali da 'nema ničeg nerazumnog', neki su ipak mislili da su neka od pravila pretjerana.

Najviše je njih tako komentiralo poruku da u gostima ne želi one koji nisu bili kod nje za vrijeme trudnoće, a neki su i ekstremnim nazvali i ono o ne ljubljenju. đ

- Djed i baka ne smiju poljubiti bebu? - pitao je jedan pratitelj, pa trudnici sarkastično poručio: "Lakše je da ni ne primate posjetitelje, a dijete umotate u vatu!", prenosi The Sun.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije