Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima razlog za to

'Trolovi' na TikToku napali mamu zbog neuredne kuće: 'Ne bi ni trebala imati djecu...'

TikTok/ amyjackson9213
11.08.2021.
u 11:30

Kad me uhvati depresija ili sam tjeskobna, ne čistim, ne kuham, a deca jedu vani. Sve sam zapustila, objasnila je Jackson u drugom videu.

Britanka Amy Jackson redovito na TikToku objavljuje videa u kojima pokazuje svoj život kućanice i majke tri kćeri, a često dijeli i odgojne metode koje na djeci primjenjuje, kao i svoje svakodnevne poslove, brige i izazove.

U njenim se videima tako redovito pojavljuju hrpe prljavog rublja, sudoper pun neopranog suđa i podovi prekriveni igračkama; što je nekim Tiktokerima bilo dovoljno za zlobne komentare o njenom domu, čak i o njenim majčinskim sposobnostima.

@amyjackson9213

I made a horrible mistake! 😭😳 ##momsoftiktok ##funny ##oops ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - Amyjackson9213

'O bože, kakva neuredna krava', 'Očisti kuću' i 'Uf, odvratno, ne bih mogao tako živjeti' i 'Ne bi ni trebala imati djecu' samo su neki od komentara na Jacksonin video.

- Kad me uhvati depresija ili sam tjeskobna, ne čistim, ne kuham. Djeca jedu vani. Sve sam zapustila - objasnila je Amy u drugom videu. 

'U doba mog šukundjeda tu je već bila prva oštarija'

1/4

Toliko žena, kaže ona, stalno govori kako moraju čistiti; dobro za njih, neke od nas ne mogu. Neke od nas, kaže, ne mogu ni ustati iz kreveta, a kad i uspijemo, borimo se. A ne možemo o tome ni govoriti da nas drugi ne gledaju krivo i ne komentiraju kako jednostavno moraš, jer to rade prave žene.

- Kod mene je neuredna kuća znak da mi je tjedan posebno loš, a tad bi drugi trebali biti još ljubazniji i pitati mogu li kako pomoći, a ne govoriti grozne stvari - kaže i dodaje:

- Ali na kraju dana ionako nije bitno kakva je nekome kuća - svi radimo najbolje što možemo i dok god su djeca sretna i voljena, ne treba ništa drugo tražiti...

Nitko se nije pojavio na proslavi njezina rođendana, pa joj sin priuštio iznenađenje života

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Gargamel
20:32 11.08.2021.

Neka je samo vrijeđaju. Tko njoj je kriv, tko nju je tjerao da takvo što objavi ? Neka sada papa što si je zakuhala...🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije