Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne sviđa se svima

Trik za stvaranje više mjesta u kanti za smeće izazvao raspravu: ‘Koliko bi smrdjelo!'

TikTok
22.02.2022.
u 15:25

Trik uključuje korištenje usisavača na jedan neobičan način...

Jeste li se ikada našli s prepunom kantom za smeće puno prije nego što je vrijeme za odvoz smeća? Bilo da ste tjedan dana zaboravili izvaditi kante ili ste stvorili više smeća nego inače, ovo je problem s kojim se gotovo svi suočili barem jednom u životu.

No, kako piše Mirror, jedna mama na TikToku je osmislila rješenje koje bi moglo pomoći u stvaranju više prostora u kantama i eliminirati sve probleme - jednostavnim uklanjanjem viška zraka iz vaše vrećice za smeće kako bi bila kompaktnija.

Laura Williams objavila je video koji pokazuje kako prolazi kroz proces korištenja svog usisavača kako bi usisala sav višak zraka u vrećici za smeće, jer je objasnila da joj često ponestane mjesta u kanti za smeće jer je premalena za otpad koji njezina obitelj stvara.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`:

1/5
@cleaning_at83 THIS IS ABSOLUTE GENIUS!!! Credit to @Janet Wilson ❤️ #hack #viral #fyp #cleaningat83 #foryou #lifehack #kitchen ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

U videu je objasnila: “Možda mislite da je ovo dosadan video na kojem praznim svoju kantu. Jučer sam vidjela jedan odličan trik i morala ga isprobati. Moja kanta vani je tako mala i prazni se jednom u dva tjedna. Moj petogodišnjak ne bi ni stao unutra. Smanjiti  svoju vrećicu za smeće kao vakuumsku usisnu vrećicu je jednostavno genijalno.”

Laurin video prikupio je više od 3,4 milijuna pregleda, ali trik je podijelio mišljenja drugih korisnika - jer neki ljudi misle da bi korištenje vakuuma unutar vrećice za smeće stvorilo užasan miris koji bi se zadržavao u kući.

"Kad biste to učinili sa svojom vrećicom za smeće, svi odvratni mirisi iz vašeg otpada završili bi oko vaše kuće. Nije pametan trik”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Teorija je nevjerojatna, ali mogu samo zamisliti koliko bi to smrdjelo. Poput mirisa prašine pomiješane s mirisom kante koji izlazi iz usisavača."

Međutim, drugi nisu mogli vidjeti problem i složili su se s mamom da je ideja nevjerojatna. “Ovo je tako pametno”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Ti si genijalka i nakon što je vijeće odbilo našoj šesteročlanoj obitelji dati veliku kantu, ovo mi je spas!”

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije