Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbe

Tri vjenčanja, jedan par...Upoznajte Dinka i Katarinu

Dinko i Katarina
Foto: Gabriela Kočiš
1/6
18.09.2015.
u 09:55

Ukoliko spremate svoje, ne nužno prvo vjenčanje, dajte si vremena i potražite svoje idealno mjesto koje ne treba biti u inozemstvu - Hrvatska obiluje prekrasnim lokacijama za vjenčanje

Nedavno sam imala prilike upoznati Katarinu i Dinka, simpatičan par koji se uspio oženiti  po prvi puta na tri različite lokacije. Matematika je jednostavna - tri vjenčanja, jedan par (i kako mi se čini, isto predstavlja idealnu formulu za bračnu idilu).

Da nije riječ o pomodarstvu ili hiru govori zapravo činjenica da naši mladenci dolaze iz različitih kultura i ne baš susjednih zemalja. Katarina je Armenka, a Dinko, rekli bi dečko iz zagrebačkog centra. Kako to obično biva, rodbina je dislocirana, rasuta po svijetu pa su vjenčanja na lokacijama u Rusiji, Armeniji i Hrvatskoj bila nužnost kako bi svi, makar ne u isto vrijeme i na istom mjestu, proslavili njihov novi život.

Iako je praksa u Hrvatskoj malo drugačija te se rijetko odlučujemo organizirati vjenčanje izvan našeg vidokruga, što zbog mukotrpne organizacije, a što zbog naše neinventivnost (ima nešto i u proračunu), primjer Katarine i Dinka dokazuje nam da se sve može realizirati uz malu pomoć rodbine i prijatelja.

Ukoliko spremate svoje, ne nužno prvo vjenčanje, dajte si vremena i potražite svoje idealno mjesto koje ne treba biti u inozemstvu - Hrvatska obiluje prekrasnim lokacijama za vjenčanje - na biranje, samo se moramo malo potruditi i pomaknuti iz našeg kvarta ili zavičaja, sve je nadohvat ruke.

Ako baš  i odaberete ruralnu lokaciju „Bogu iza nogu“ gdje nema strogo namjenskih restorana, snađite se. Pa i klasične svadbene „sale“, nisu što su nekoć bile, sprega mašte i dizajna u vrlo brzom roku ih može pretvoriti u „fajn“ prostorije. Ukoliko preferirate vjenčanja na otvorenom, trenutna ponuda šatora i pagoda za tu priliku je sve bolja u Hrvatskoj. Kombinirajte, igrajte se, 'ko zna kada će biti prilike da organizirate tulum za pamćenje. 

>>Recite DA tematskim vjenčanjima

>>Kako izgledati savršeno na dan vjenčanja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije