Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tri puta u Kanadi operirala kralježnicu

leđa, bolovi, bolovi u leđima, kralježnica, križobolja, išijas
Foto: Thinkstock
1/2
PR
Autor
PR članak
05.05.2017.
u 10:21

Gospodin Đuka Bajić će u Zagrebu, u Gundulićevoj broj 18, raditi do 26.05.2017. godine.

"Nakon 32 godine se vratila s kćerkom u moju Hrvatsku. lz Splita sam rodom, imam 84 godine i u Kanadu sam otišla trbuhom za kruhom. lnače sam diplomirani farmaceut gdje sam radila u svojoj struci. U Kanadi više nisam mogla ostati, željela sam u moj Split, tu su mi majka, otac i svi moji preci zakopani. I ja kažem svojoj kćerki, dijete idem i ja tamo da me zakopaju, a moja kćerka kaže, majko ja nemam nikoga u Kanadi osim tebe. Nisam se udala, nemam muža, a nemam ni djecu, i ja pakujem stvari svoje i idemo zajedno za našu lijepu. 

Da vam kažem, prije 11 godina sam operirala kralježnicu, živu me isjekli i od tada štake, a unazad 4 godine guralicu imam. I tako se nosila s teškim mukama i bolovima, sve me živo boljelo, moja kralježnica je bila ostoporična skroz u rasulu. U Splitu mi kažu u bolnici, pa što hoćeš, 84 godine ti je, nema tu lijeka kad Vam u Kanadi nisu mogli ništa, ni mi Vam ne možemo pogotovo. Čak mi je jedan doktor ljutito rekao, uzmi šaku tableta i skrati si život, a onda kaže nemoj, znam jednog čovjeka po imenu Đuka Bajića. Radio je kod nas u Splitu, ljudi ga hvalili, pokušaj ga pronaći možda Vam taj čovjek može pomoći. Moja se kćerka raspitivala po Splitu i na kraju je saznala da radi u Zagrebu. Odmah sam ga nazvala i stupila u kontakt s Bajićem. Jako je bio ljubazan preko telefona i njegove riječi su mi naslućivale da bi mi možda pomogao.

Odmah bez razmišljanja dogovorim se s kćerkom i krenemo avionom za Zagreb. Smjestile smo se u hotelu blizu Đuke. Kada smo došle kod njega u ordinaciju ulijevao mi je puno povjerenja, poštenja, a još više njegov način govora i ponašanja, odmah smo pristale tako da mi je odredio 10 terapija. Prva 4 dana imala sam teške bolove, nakon 4. terapije bolovi mi se počinju smirivati. Što da kažem, terapije sam završila 12.O4. ove godine, ne mogu vjerovati, a ni moja kćerka.

Draga djeco, evo vidite nema više guralice, samo ova batina eto toliko radi sigurnosti. ldem ponovo za moj Split, a Đuku smo pozvale moja kćerka Emilija i ja da dođe kod nas na ljetovanje i da bude naš gost. Teško je to ispričati moja djeco vama za moga doktora Đuku, on je svetac, on je za mene Bog svemogući. Od Kanade do Hrvatske nitko mi nije mogao pomoći osim samo jednog čovjeka, a to je bioenergetičar Đuka Bajić.

Nemam riječi, samo mogu reći jedno, slikala sam Đuku i kada dođem doma uramit ću sliku i do moje smrti će biti pored moga kreveta. Đuka je moj svetac. Djeco živjeli Vi meni i Vaša obitelj, a Đuka neka vam vječno živi u zdravlju i sreći i veselju."
Milka Ivanović i kćerka Emilija

Gospodin Đuka Bajić će u Zagrebu, u Gundulićevoj broj 18, raditi do 26.05.2017. godine. Od tog datuma prelazi u Hrvatsku Kostajnicu, odnosno Gornji Hrastovac 133, u svoju rodnu kuću gdje će raditi i dočekivati bolesne ljude u svome domu. Klijenti će imati besplatan apartman i besplatnu ekološku hranu iz vlastitog uzgoja, jedino što će moji pacijenti plaćati su samo terapije kaže nam gospodin Đuka. Svakog klijenta iz Zagreba i okolice naš će vozač s autom besplatno dovoziti do odredišta i svaki od klijenata kad završi terapiju bit će vraćen s istim autom. Klijenti će imati besprijekoran mir, tišinu, odmor, netaknutu prirodu i sve što čovjeka ispunjava.

Bioenergetičar Đuka Bajić
Ordinira u Gundulićevoj br.18, Zagreb
Tel.: 098/ 906 8107

Želite prijaviti greške?