Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne izbjegavate ih!

Tri ključne stvari koje ne radite nakon seksa, a trebali bi

Seks
Foto: Thinkstock
08.04.2017.
u 20:15

Kada je seks u pitanju, većina razmišlja o onome prije i tijekom samog čina. No, zapitate li se kada što je potrebno nakon seksa?

Što raditi prije seksa, koliko je predigra uistinu bitna, kako postići obostrano zadovoljstvo... O tome većina razmišlja kada je seks u pitanju. Svi se uglavnom usredotoče na ono prije i tijekom seksa. No, zapitate li se kada što je potrebno nakon seksa? Ako mislite da je to manje bitno, onda se varate.

Stručnjaci upozoravaju kako sve ono što se događa nakon seksa je jednako važno kao i sam spolni čin.

Ovo su tri stvari koje bi trebali raditi nakon seksa, a većina ih ne radi.

1. Zadržite kontakt
Mnogi bi se nakon seksa samo okrenuli na drugu stranu, otišli otuširati ili jednostavno nastavili gledati televiziju, no to je krivo. Stručnjaci savjetuju kako još nekoliko minuta nakon seksa partneri trebaju ostati povezani, ležati zajedno i dodirivati se jer je to jednako važno kao i sam seks.

2. Razgovarajte o tome
Iako vam se možda čini neugodno, razgovarajte kakav vam je bio seks čim završite s njim. Ne samo da ćete osloboditi osjećaje koje ste imali tijekom seksa, već ćete i saznati što je bilo dobro, a što ne kako bi idući put imali još bolje seksualno iskustvo. To također otvara vrata boljoj komunikaciji što je ključna stvar za svaki odnos.

3. Gledajte se u oči
Umjesto da odmah hvatate mobitel u ruke nakon seksa, posvetite to vrijeme jedno drugome, gledajte se jer sada je pravo vrijeme za to. Kontakt očima je najbolji način za povezati se nakon seksa, kaže terapeutkinja za seks Debra Latino. Osim toga, osjećaj prisutnosti i uživanje jedno u drugome je garancija za još bolji sljedeći seks.

>> 5 stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati 

>> Razbijamo jedan od najvećih mitova o vagini: Kako seks utječe na njezinu veličinu?

Komentara 7

TH
thekurcula
22:28 08.04.2017.

Seks je seks ali je gramatika maternjeg jezika ipak važnija! Naročito ako od tog jezika živite. Aorist drugog lica množine pomoćnog glagola biti nije bi, nego biste, i sramota je da to ne znate.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:17 09.04.2017.

4. Spavanje. Ne zaboravite slatko zaspati.

DU
dule5
14:03 09.04.2017.

je i onda ideš kuči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije