Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutila se

Trebam li joj poslati dar za Valentinovo iako me blokirala i ne želi me vidjeti?

Shutterstock
13.02.2019.
u 13:11

Deidre je tu za sve ljubavne probleme, a ovaj 27-godišnjak traži savjet uoči Valentinova.

Deidre je tu za sve ljubavne probleme, a ovaj 27-godišnjak traži savjet uoči Valentinova

"Ja imam 27, a ona 23 godine. Prošli je tjedan izgubila posao. Potpuno ju je šokiralo i bila je zabrinuta kako će naći novi jer baš nema poslova u mjestu u kojem živi. Živim oko 300 km udalje od nje i onda me optužila da nisam u redu jer nisam došao do nje kako bih je utješio, iako sam to učinio preko telefona. Nisam mogao doći do nje jer sam ujutro rano morao na posao. Jako mi je stalo do nje, a ona me nakon toga blokirala na društvenim mrežama i sad ne znam što učiniti! Trebam li joj poslati dar za Valentinovo?"

Deidre odgovara: "Ne bih ovo uzela kao kraj, pogotovo ako vam je veza bila dobra prije no što je izgubila posao. Bio je ovo šok za nju i često se istresemo na najbližima.

Pošaljite joj čestitku i cvijeće kako biste joj pokazali koliko je volite i koliko vam nedostaje – naravno, ako je to tako. Ako vas i dalje odbija vidjeti ili razgovarati s vama, rekla bih da su i prije postojali problemi." 

A što kad romantične isplanirane zaruke pođu po zlu... Onda to izgleda ovako!

 

Ključne riječi

Komentara 5

TR
tratincica68
14:39 13.02.2019.

Posalji je u p.m.

NI
NikoCro
16:08 13.02.2019.

Trebas konju jedan, kada vec pitas tako glupe stvari, tratincica68 ti je rekao sve

Avatar kruno60
kruno60
17:06 13.02.2019.

NE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije