Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dugo trajao

Tražila je razvod nakon samo tri minute braka zbog jedne mladoženjine rečenice

Tyre Extinguishers
19.09.2023.
u 11:30

Novopečena žena jako se naljutila i zahtijevala od suca da odmah raskine njihov brak.

Par se razveo samo tri minute nakon što su proglašeni mužem i ženom nakon što se mladoženja narugao mladenki dok su napuštali svadbenu ceremoniju. Nakon što je pravni postupak završio, par se okrenuo kako bi izašao iz zgrade suda, ali se mladenka spotaknula, prenosi Mirror.

Prema izvješćima, mladoženja ju je nazvao glupom jer je pala. Novopečena žena jako se naljutila i zahtijevala od suca da odmah raskine njihov brak. Sudac se složio i izrekao poništenje samo tri minute nakon što ih je vjenčao.

VEZANI ČLANCI: 

Par, koji živi u Kuvajtu, tako nikada nije napustio zgradu suda kao muž i žena. Vjeruje se da je to najkraći brak u povijesti zemlje. Priča se naširoko dijelila na internetu i mnogi ljudi vjeruju da je učinila pravu stvar. Jedna je osoba napisala na Twitteru: 'Brak bez poštovanja propao je od samog početka'. Drugi je dodao: 'Ako se ovako ponaša na početku, bolje da ga ostaviš'.

VIDEO: Indira Levak o prinovi u obitelji: U naš život došao Liam i donio nam neizmjernu radost

Komentara 5

DU
Deleted user
19:09 19.09.2023.

I dobro je napravila, sad je isplivalo njegovo pravo lice koje je skrivao sve dosada. Pošto se to radi o zemlji koja je daleko od bilo kakve kulture i civilizacije, ona je za njega stvar i imovina. On sada kad su se vjenčali može joj govoriti i raditi što hoće jer ona je njegova imovina i sluškinja, a ovo je bio samo mali dijelić onoga što je čeka u buduće. Kod njih brak nema veze s ljubavlju i poštovanjem, to je nešto što moraš obaviti kako nebi bio izopćen iz društva.

DU
Deleted user
12:15 19.09.2023.

Novopečena žena? Što, prije nije bila žena?

CR
crocro
16:07 19.09.2023.

Vivo, pogledajte to malo iz drugoga kuta. Ako je ušla u prostoriju vjenčanja kao djevojka, trebala je izaći iz prostorije vjenčanja kao žena, tj. novopečena žena, kako tu piše. Možda i vi doma imate svoju ženu ili pak djevojku. Ako imate ženu, a ovdje se misli na suprugu, onda je ona prije vjenčanja bila djevojka. Dakle, ovdje je pisac mislio na pojam "supruga", stavio je pojam "žena", ali bez obzira, znamo što je pisac htio reći. Kada bi gledali pravno, pučanstvo bi podijelili na muškarce i žene. I vi ste vjerojatno u pravu s vašom primjedbom. Obzirom da ništa nije zločesto izrečeno, možemo piscu progledati kroz prste, za razliku od nekih pisaca ili autora koji se baš i ne služe dobro hrvatskim jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije