Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetu nije kraj

Toplinski udar: za vikend vrućine i do 37 stupnjeva

tuhelj,vrucine
Sanjin Strukić/24 sata
19.08.2011.
u 17:35

Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu vrlo mala. Vjetar većinom slab sjeveroistočni. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna oko 30°C.

Ovaj bi vikend mogao biti među najtoplijima ovog ljeta, s temperaturama koje će mjestimično prelaziti 35 Celzijevih stupnjeva i penjati se do 37. Noć na nedjelju bit će vrela, a na sjeveru zemlje očekuju se kratki pljuskovi koji neće bitno osvježiti zrak. Na Jadranu će puhati maestral i umjerena bura.

Prema prognozi DHMZ-a  vrijeme u Hrvatskoj sutra će biti sunčano, u unutrašnjosti uz malu do umjerenu naoblaku. Mala mogućnost za rijetke lokalne pljuskove i grmljavinu u noći i ujutro u Slavoniji, poslijepodne u Gorskom kotaru i sjeverozapadnim krajevima. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu u noći i ujutro slaba do umjerena bura, a poslijepodne na srednjem i južnom Jadranu umjeren do jak sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 17 i 22, na Jadranu od 22 do 26, a najviša dnevna između 27 i 32, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 32 do 37°C.

U Zagrebu nas očekuje sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu vrlo je mala. Vjetar će biti većinom slab sjeveroistočni. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna oko 30°C.

 

Komentara 7

PI
pizd00n
20:11 19.08.2011.

J***** ti to, evo kod mene nevrijeme.

DU
Deleted user
22:02 19.08.2011.

zasto ljudima ne velite da je za velike vrucine kriva Jadranka Kosor? To se dobro \"prodaje\" i to treba iskoristi. Joj, kao da ste posali tulavi i objavite nesto bez da u tome spomenete HDZ i Jadranku Kosor. Pa niste vise tako \"fer\" kao nekada, u onim vasim \"zlatnim dobrim vremenima\"!

DU
Deleted user
18:36 19.08.2011.

lako meni za vrućinu a ko će izdržat financijski udar na prazan novčanik i još nisam član niti jedne zločinačke organizacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije