Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
YVES JE BIO ZAO

Tom Ford: YSL za mene ne postoji!

Tom Ford
Reuters
12.11.2009.
u 21:10

Poznati kreator, odnedavno i uspješan filmaš, nema lijepih riječi za slavnu francusku tvrtku u kojoj je počeo karijeru prije nego što se proslavio u Gucciju.

Tom Ford, koji trenutačno uživa u uspjehu filma "A Single Man", ekranizaciji romana Christophera Isherwooda s Colinom Firthom u glavnoj ulozi, za koju je Ford bio scenarist, redatelj i producent. Nekadašnji glumac u TV reklamama sad promovira vlastitu modnu marku, sa zahvalnošću spominje Gucci gdje se proslavio, ali za slavnog kreatora Yvesa Saint Laurenta, kod kojeg je radio, vezuju ga samo ružne uspomene.

- Ne sjećam se mnogo iz svog perioda kod Yvesa Saint Laurenta, premda mislim da su tamo nastale neke od mojih najboljih kolekcija, ne računajući onu prvu crno-bijelu. Ta nije bila uspješna i nije bila baš dobra. Ali biti u YSL-u za mene je bilo jako negativno iskustvo, premda je posao cvjetao dok sam ja bio tamo - izjavio je Ford za magazin The Advocate.

- Yves i njegov partner Pierre Bergé bili su jako teški i jako zli te su mi zagorčavali život. U Francuskoj sam povremeno živio i oduvijek sam je volio. Na fakultet sam išao u Francuskoj. Tek kad sam počeo raditi u Francuskoj, zamrzio sam je.

- Zvali bi financijsku policiju i ona bi nam se pojavila u uredu. Ne smiješ nikog od zaposlenih koristiti više od 35 sati tjedno. Ti policajci su kao nacisti. Umarširali bi, i morao si ih pustiti unutra te bi ispitivali moju tajnicu. A mogu ti naplatiti kaznu i zatvoriti posao. Pierre je bio taj koji ih je pozivao. Nikad prije nisam to javno rekao, ali to mi je bio užasan period. Yves i Pierre bili su jednostavno zli. Zato Yves Saint Laurent za mene ne postoji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije