Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se, šuška

Tom Ford je idući dizajner koji će surađivati s H&M-om?!

'Tom Ford arrives at Beyonce Album Launch Arrivals at Shepherd\'s Bush Empire, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'SuzanPress Association/Pixsell'
16.11.2011.
u 22:30

Kreativna direktorica H&M-a komentirala je kako je Tom Ford jako zanimljivo ime te da ne bi imala ništa protiv ove suradnje, prenosi britanski Vogue

U četvrtak počinje pravo ludilo diljem svijeta – naime, slavna Versaceova kolekcija stiže u 300 trgovina H&M-a, među ostalim, i u Hrvatsku, u Centar Cvjetni. No, već se šuška i o novoj suradnji između švedskog diva i, vjerovali ili ne, Toma Forda!

Iako je sve još uvijek na razini trača, prenosi Vogue, kreativna direktorica u H&M-u Margareta van den Bosch komentirala je da je Ford "vrlo zanimljivo ime", a kada su je pitali o mogućnosti suradnje, rekla je: Mogu reći da ne bih imala ništa protiv.

Ako se ova spektakularna suradnja ostvari, Tom Ford bio bi deveto slavno dizajnersko ime koje je surađivalo s H&M-om nakon Karla Lagerfelda, Lanvina, Jimmyja Chooa, Versacea... Ipak, glasnogovornik Toma Forda odbio je komentirati ove navode.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Startrack
13:59 18.11.2011.

Ja imam respekt za H&M, neke od najboljih majica u zivotu sam kupio u njihovom odjelu za mlade. Atletic fit, muskle fit i sl. Trebao sam cekat 14 godina da dobre majice otkrijem u USA u Nordstromu.

IV
ivanhorvat2001
22:49 18.11.2011.

ovaj naslov doista zasluzuje upitnik i usklicnik. uvravo senzacionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije