Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Tko je osvojio kozmetiku Dr. Hauschka

20.03.2009.
u 11:11

Biovega je ovih dana predstavila novu dekorativnu liniju "Prirodni pasteli". Boje proljeća oslikane su u sjenilima, ruževima, olovkama za oči i rumenilima.

Prirodni sastojci i formule najboljih biljnih ulja, biljnih voskova i odabranih ljekovitih biljaka pridonose ekskluzivnosti kozmetike koja osim što ističe najljepše na licu istovremeno i njeguje kožu.

Zaista raskošni paket sastoji se od nježnih nijansi dviju dvostranih olovaka, jednoga dvobojnog rumenila, četiri sjenila u jednoj boji i dva ruža za usne.

Olovka za oči Duo idealna je višenamjenska olovka, dostupna u kombinacijama boja kupina/crna i zelena/antracit, a mogu se upotrijebiti za postizanje izražajnijeg izgleda i naglašavanja oka.

Dva ružičasta tona rumenila osiguravaju prirodan i svjež izgled. Rumenilo se upotrebljava kao idealan završetak savršenog make up-a. Dvije nijanse mogu se kombinirati ili upotrebljavati odvojeno. Da bi se što više istaknule crte lica, potrebno je nanijeti rumenilo izravno na jagodične kosti na ovalno lice ili ispod jagodičnih kostiju ako je lice punije.

Predatsvljena su i sjenila za oči atraktivnih proljetnih boja koje su međusobno harmonično usklađene. Primamljivi parovi boja uključuju ružičastu i zelenu te plavu i sivu boju. Postoji nebrojeno mnogo drugih kombinacija koje se mogu upotrijebiti da bi se izmijenio izgled, potrebno je samo prepustiti se mašti, poručuju iz Biovege.

Za potpuni doživljaj i sklad boja te za mekane i svjetlucave usne u ponudi su ruževi u boji maline i ružičasti. Profinjena nijansa ružičastog ruža u kombinaciji sa svijetlim sjenilom za oči daje nježan izgled. Svijetla se boja ruža za usne br. 02 nakon nanošenja pretvara u tamnu, sofisticiranu boju maline, a odlično se slaže sa svim sjenilima za oči i rumenilom Duo.

Vecernji.hr i Biovega nagradili su tri čitateljice paketićem kozmetike dr. Hauschka, u kojem se nalazi ružičasto sjenilo za oči, ružičasti ruž i olovka za oči u boji kupine i crnoj. Ovoga puta najsretnije ruke bile su Ivana Pavić i Matea Jurić iz Zagreba te Lidija Zorko iz Popovače. Čestitamo dobitnicama te ih obavještavamo da nagrade stižu na kućne adrese. Ostalim čitateljicama se zahvaljujemo na sudjelovanju u nagradnoj igri te želimo više sreće drugi put!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije