Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako se nosi...

Djevojka u viralnom videu: 'Traka za grudi je hit prozvod s kojim više nećete trebati grudnjak!'

@Nipsey Daisy
27.04.2022.
u 13:30

Ovo je jedan od najboljih izuma čovječanstva, a omogućuje da i bez neudobnog grudnjaka grudi cijeli dan budu podignute i izgledaju punije, tvrde neke žene.

TikTok korisnica korisničkog imena @Nipsey Daisy na platformi je postala viralna nakon što je pratiteljicama otkrila par jednostavnih koraka za korištenje ljepljive trake za grudi, zahvaljujući kojoj, tvrdi, više nikad nećete trebati grudnjak.

Njen je modni trik na društvenim mrežama pogledalo gotovo tri milijuna ljudi, a objasnila je da traka koju koristi nije obična ljepljiva traka već baš traka za grudi ili "boob tape" izrađena od mekane tkanine koja je u zadnjih nekoliko godina postala pravi hit proizvod pa se često na svojim profilima u nju kunu i poznate žene iz mode i showbizza.

Spavate na pamučnim jastučnicama? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/5

- Ovo je jedan od najboljih izuma čovječanstva, a omogućuje da i bez neudobnog grudnjaka grudi cijeli dan budu podignute i izgledaju punije! - napisala je tako jedna poznata glumica na svom Instagram profilu.

No, premda je predmet mnogim ženama postao nezaobilazan ljetni dio garderobe, neke ga još ne znaju pravilno koristiti jer za različite outfite postoje i različite upute.

@nipseydaisy Reply to @headzenmigraine ♬ Rose Tea - Curtis Roach

Zato je u svom je hit videu Nipsey Daisy odgovorila na najčešće pitanje "kako se traka nosi s haljinom ili majicom bez naramenica", a upute su prilično jednostavne...

Bitno je, kaže, odabrati traku za grudi koja odgovara vašoj boji kože, a stavlja se vodoravno preko i ispod bradavica. Prema njenom tutorialu, nije ju potrebno lijepiti i na leđa jer ćete je tako samo prebrzo potrošiti.

TikTokerica ju je zalijepila preko i malo ispod bradavica, a kad se odjenula traka se nije vidjela, a prikrila je bradavice koje se nisu isticale ispod haljine.

U drugom je videu traku nosila ispod ružičaste haljine s dubokim dekolteom, a umjesto vodoravno traku je lijepila okomito počevši ispod prsa pa preko obje dojke do ključne kosti...

@nipseydaisy

You just have no choice but to be thaaaaat girl

♬ Meg Thee Stallion is THAT girl - E! News

Budući da su se neke korisnice požalile da im je skidanje bilo prilično neugodno i bolno iskustvo, Tiktokerica je poručila i da bi se prije stavljanja trake za grudi na kožu trebalo nanijeti malo kokosovog ulja ili obične tople vode - da 'razbije' ljepilo i lakše se skine.

Četiri načina kako izravnati odjeću bez korištenja pegle!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije