Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova tehnika

Tiktokerica tvrdi da žene krivo briju noge: 'S ovim trikom dlačice nestaju u nekoliko sekundi'

Shutterstock
08.07.2023.
u 11:45

Jedna je žena podijelila svoj 'najbolji trik za brijanje nogu', prenoseći svoje znanje drugim ženama koji žele učiniti svoje iskustvo brijanja što lakšim - jer je i ona to radila pogrešno.

Ljeto je tu, a sve više žena želi glatke noge bez dlačica. A, kako su mnoge žene nedavno otkrile, ako biraju brijanje kao svoju preferiranu metodu uklanjanja dlačica, rade do pogrešno. Jedna je žena podijelila svoj 'najbolji trik za brijanje nogu', prenoseći svoje znanje drugim ženama koji žele učiniti svoje iskustvo brijanja što lakšim - jer je i ona to radila pogrešno, prenosi Mirror.

Char, koji na TikToku objavljuje kao @charmakeupnz, rekla je: 'Upravo sam shvatila da sam krivo brijala noge posljednjih 20 godina'. Otišla je pod tuš i rekla kako je tek nedavno shvatila da ne bi trebalo cijelo vrijeme puštati vodu i brijati jedan red, isprati ga pod vodom, obrijati drugi red i isprati ga ispod vode. Umjesto toga, trebali biste 'obrijati red, kliziti britvom prema dolje, obrijati red, kliziti britvom prema dolje'.

 

@charmakeupnz Cancel me if this is gross #lifehack #shavinghack #beautytip #beautyhack #tiktoktaughtme ♬ Kill Bill - SZA

'Dlačice se izbacuju dok klizite gore-dolje po nogama', podijelila je Char, 'Puno je brže i puno lakše. Tako je dobro. I prije nego što pitate, nikad se nisam porezala radeći ovo'. U komentarima su i drugi podijelili svoje najbolje savjete za brijanje. 'Također, jeste li već probale muške britvice?', upitala se jedna žena, 'Puno su brže i traju dulje od onih koji se prodaju ženama'.

Druga je napisala: 'I ja se ovako brijem! Ali, s jednom od onih britvica koje imaju hidratantnu traku'. Treća je žena podijelila svoju taktiku: 'Prvo koristim ulje koje čini klizanje britvice glatkim i hidratizira vašu kožu kako vas kasnije ne bi svrbjela. Koristim Johnson baby ulje, ali svako je dobro'.

VEZANI ČLANCI: 

Jedna je žena rekla da je isprobala ovaj trik i da je smanjila vrijeme brijanja na samo nekoliko sekundi, ali nekima se ipak nije svidjela ova taktika pa je tako jedna žena napisala: 'O moj Bože, ovo se čini tako opasno', a druga je samo dodala: 'OMG'.

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije