Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebala je biti bijela

Tiktokerica pokazala zašto vjenčanicu ne treba kupovati online: 'Stigla je zgužvana i ružičasta!'

TikTok/@littlemiss_madison
01.09.2022.
u 11:30

Ja online ne kupujem ni traperice, kamoli vjenčanicu!, napisala je jedna djevojka.

I dok većina mladenki ne vjeruje da bi im poštar dostavio savršenu haljinu; pa svoju vjenčanicu radije osobno kupe u specijaliziranoj trgovini; neke se žene zbog nižih cijena i većeg izbora odluče na online kupnju vjenčanice. Jedna od njih je i tiktokerica Hannah koja je nedavno na svom računu @littlemiss_madis objasnila i zašto je brzo takvu odluku požalila...

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Iako je bila jeftinija, vjenčanica joj je, kaže, došla upakirana 'u klupko', a u videu je pokazala i emotivni trenutak otvaranja dugo iščekivane haljine. svoju hal 

- Evo što dobijete kad naručite vjenčanicu online - napisala je i pokazala okrugli paket u kojem joj je haljina stigla na kućnu adresu.

Umjesto u kutiji ili barem vrećici za odjeću, haljina je zgnječena i stisnuta u paket oblika lopte, no pravo je iznenađenje uslijedilo tek nakon što je 'lopta' raspakirana.

@littlemiss_madison Thats what you get for ordering an online dress for your wedding! #onlineshopping #wedding #engaged #dress #weddingdress #nontraditionalwedding #90days ♬ origineel geluid - Florian Hamelink

"Ružičasta? Trebala je biti bijela!", iznenađeno kaže tiktokerica u videu u kojem s dječjim škarama otvara svoj paket.

- Tresem se od uzbuđenja, ali ne pozitivnog - dodala je, a pratitelji su brzo komentirali njenu internet kupnju.

- Ja online ne kupujem ni traperice, kamoli vjenčanicu! - napisala je jedna djevojka.

"Ne mogu vjerovati da se vjenčanica tako pakira i šalje", dodala je druga.

- Svoju sam naručila s druge web stranice i isto nije uopće izgledala kao ona sa slike; bila je prozirna! - podijelila je jedna žena dodavši i da je na kraju za vjenčanje ipak morala kupiti drugu, prenosi The Sun.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije