Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet hrvatskoj

TikTokerica mnoge iznenadila videom: Ove stvari bih voljela da sam saznala preko društvenih mreža prije posjeta Hrvatskoj!

TikTok
29.05.2024.
u 14:30

Svoje prvo mišljenje tako je i sama prozvala kontroverznim, a odnosilo se na Dubrovnik

Jedna TikTokerica imena @thelittlebasketco, objavila je na TikToku video o Hrvatskoj, odnosno o tome što bi voljela da je saznala preko društvenih mreža prije posjeta Hrvatskoj,  a mnogi su neka njezina mišljenja proglasili pomalo kontroverznima. 

Svoje prvo mišljenje tako je i sama prozvala kontroverznim, a odnosilo se na Dubrovnik. "Možda se neće svi složiti sa mnom, ali preskočite Dubrovnik ako ne želite da vaše ljeto u Europi izgleda ovako. U posljednje dvije godine cijene su porasle za gotovo 30%, a s obzirom da gotovo svi američki zrakoplovni prijevoznici lete do Dubrovnika, ovdje ljeti nastaje potpuni kaos", započela je. 

VEZANI ČLANCI:

Tako je dodala da je umjesto toga bolje posjetiti Pulu ili Crnu Goru, gdje ćete platiti puno manje za slično iskustvo. Sljedeća stvar koju bi voljela da je saznala prije posjeta Hrvatskoj, bila je vezana za tartufe i maslinovo ulje. "Kada pomislite na tartufe i maslinovo ulje, Hrvatska vjerojatno nije prva zemlja koja vam padne napamet. No, ovdje sam probala jedne od najboljih tartufa i maslinovih ulja, i to po vrlo razumnim cijenama", kaže. 

Nakon toga, osvrnula se na činjenicu da mnogi preporučuju iznajmljivanje auta u Hrvatskoj za bolje iskustvo. "Sve što želite ili trebate vidjeti moguće je u većim gradovima, a opcija je puno: busevi, trajekti ili vodeni taksiji", objasnila je u videu. 

Kao zadnju stavku spomenula je Yach Week. "Nije ni čudo da se Yach Week uvijek održava u Hrvatskoj. Otoci oko Splita i Hvara imaju najplaviju vodu koju smo ikada vidjeli. Osim toga, cjelokupni dojam je divan. Hrvatski otoci se čine tako mirni i neistraženi", zaključila je video. 

@thelittlebasketco Watch this before booking your trip for Croatia #croatia #dubrovnik #traveltiktok #tlbtips ♬ original sound - Erin Fang | thelittlebasket

Korisnici u komentarima nisu se složili s onime što je TikTokerica rekla za Dubrovnik, pa su to najviše isticali u komentarima. "Dubrovnik je bio zapanjujuće lijep. Nije previše prometno, prekrasna hrana i pogledi, toliko povijesti i dragi ljudi. Posjetili smo krajem kolovoza / početkom rujna", napisala je jedna korisnica. "Preskočiti Dubrovnik? Nikada! To je poseban dragulj", dodala je druga korisnica. 

"Definitivno morate posjetiti Dubrovnik, predivan je", glasio je još jedan komentar. "Molim vas, ne preskačite Dubrovnik ako ste u Hrvatskoj, Pula i Crna Gora nisu mu niti blizu", pisalo je u drugom komentaru. "Svaki grad u Hrvatskoj je krcat u ljetnoj sezoni, prema ovome ne biste uopće trebali posjećivati obalu", kazao je još jedan korisnik. 

Objavljen popis najljepših plaža na svijetu: Svoje mjesto zauzela je i jedna plaža u Hrvatskoj! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije