Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve stave po sredini tanjura'

TikTok korisnica objasnila koju grešku mnogi rade kad griju jelo u mikrovalnoj

TikTok/onlyjayus
19.08.2021.
u 16:24

Znate kako, kad se jelo grije u mikrovalnoj, često jedan dio bude vruć, a drugi potpuno hladan? To se događa ako se sva hrana stavi na sredinu tanjura, rekla je

Čak i ako ne znate kuhati, vjerojatno znate jelo podgrijati u mikrovalnoj, no nedavno je jedna TikTok korisnica zbunila sve koji su mislili da je s upotrebom mikrovalne pećnice nemoguće pogriješiti.

TikTok korisnica Isabella Avila objavila je na svom računu video u kojem objašnjava koju grešku većina ljudi radi kad grije jelo u mikrovalnoj.

@onlyjayus

Microwave Hacks 🧑🏼‍🍳 #fyp #microwavehacks #microwave #cookinghacks #cooking #chef #lifehacks #lifeadvice #onlyjayus

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

- Znate kako, kad se jelo grije u mikrovalnoj, često jedan dio bude vruć, a drugi potpuno hladan? - pitala je. To se, kaže, događa ako se sva hrana stavi na sredinu tanjura.

VIDEO Lana Jurčević sa suzama u očima otkrila što joj je nedostajalo: 'Imam snimke, ali ne mogu to objaviti'

1/10

- Hrana bi trebala zapravo biti na rubu, da se tanjur može neometano okretati i ravnomjerno grijati - rekla je.

I dok su se neki u komentarima pitali ima li zaista razlike, drugi nisu vjerovali da cijeli život pogrešno koriste mikrovalnu.

- Voljela bih da sam to znala prije deset godina, ovako sam upropastila hrpu jela - napisala je jedna korisnica, a druga je dodala da je, kad se grije tjestenina ili pizza, u mikrovalnu dobro staviti i šalicu vode, da se jelo ne presuši.

- Odličan savjet - složila se većina na TikToku, a prenosi Mirror.

Vrijeme je da u prehranu dodate sjemenke lana: Prava su supernamirnica

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tata1208
Tata1208
22:29 19.08.2021.

A jel treba mikrovalku otvarati lijevom ili desnom rukom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije