Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrs na stolu
Povratak na članak

Teleći kotleti s timijanom i pečeni mladi krumpir sa začinskim biljem - recept za pravi blagdanski ručak

Tajna ovog pečenje jest da se meso peče puna dva sata na nižoj temperaturi, a prije toga ga treba kratko sa svih strana obraditi na grill tavi. Rezultat - kotleti koji se doslovce tope u ustima, prava senzacija!

Komentari 1

E1
Elvira_195
00:07 08.04.2021.

Radila ovo za Uskrs super hvala pozdrav svima 🍇🍇🍇🍇

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.