Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO JE ZNATI

Tattoo majstor otkrio: Ovo su tetovaže koje su postale previše uobičajene

Shutterstock
29.08.2022.
u 15:30

Otkrio je i koje tetovaže su bezvremenske, te će i u sljedećih nekoliko godina sigurno biti popularne

Iako tetovaže mogu biti jedinstvene i posebne, postoji mnogo stilova koje dijele stotine ljudi. Tattoo majstor i vlasnik jednog salona Stu Hepcat, otkrio je koji su stilovi postali pretjerano uobičajeni posljednjih godina, te koji će ostati popularni i u budućnosti. 

Kako piše The Sun, Stu naglašava da bi tetovaže trebale biti individualni izbor, te dodaje da praćenje trendova koje postavljaju slavne osobe možda i nije najbolji način. Podijelio je tri stila tetovaža za koje smatra da su zastarjeli i pretjerani. 

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Hvatač snova
Tetovaža hvatača snova postala je popularna 2009. godine, a najviše nakon što su to tetovirale brojne poznate osobe. Stu tvrdi da je u godinama koje su uslijedile postojala velika potražnja za ovim stilom, ali sada je uvelike zamro i rijetko tko to više traži. 

Simbol beskonačnosti
Stu kaže da su ove tetovaže još uvijek poprilično popularne među parovima i grupama prijatelja koji žele zajedničke tetovaže, no da je zaista postalo otrcano, a pogotovo kada je simbol okružen i pticama. 

Lavovi
Tattoo majstor objašnjava da su i dalje popularni, no da zapravo poprilično fora, ovisno o tome kako se dizajniraju. S druge strane, po njegovom mišljenju, na granici su da postanu otrcani. To je također jedna od onih tetovaža koje su postale popularne zahvaljujući slavnim osobama. 

Koje tetovaže su bezvremenske? 
Postoje neke tetovaže koje, prema stručnjaku, nikada neće 'izaći iz mode', a ako i izađu, to neće biti u skorije vrijeme. Prva tetovaža koja će, kako kaže, ostati popularna još neko vrijeme je orao. Stu kaže da tetovaža orla ima dugu povijest u industriji tetovaža i stoga će vjerojatno uvijek ostati klasik. Slijedi ju tetovaža srca, za koju tvrdi da je bezvremenski dizajn koji će nekako uvijek biti popularan. Posljednja tetovaža za koju je tattoo majstor uvjeren da će biti tražena još godinama je - tetovaža ruža.

- Mnoštvo cvjetnih dizajna bilo je popularno i zatim prestalo biti, no ruže su zaista izdržale test vremena. Zahvaljujući svojoj povijesti i korištenju cvijeta u slikama pop kulture, ovaj dizan će vjerojatno uvijek biti popularan i tražen - objasnio je. 

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije