Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
westgate

Svjetski brendovi tehničke opreme na popustu do 30 posto

televizori
Goran Stanzl/Pixsell
20.05.2010.
u 13:47

Akcija će u Westgateu trajati tijekom vikenda od 21. do 23. svibnja, a tu su još neke privlačne pogodnosti.

Nakon promotivnih akcija prodaje kozmetičkih proizvoda te sportske odjeće i opreme, tijekom vikenda od 21. do 23. svibnja u Westgateu će na akciji biti tehinčka oprema najpoznatijih svjetskih brandova. Kupci će tako moći kupiti tehničku opremu uz popuste do čak 30%.

Tako će se primjerice uz vrlo povoljnih 25% popusta moći dobiti Vipme komplet Nokia 2700 kao i određene Tele2 start pakete, uz dodatnih 145 kn na računu. Sve cijene proizvoda u Sonyjevom dućanu bit će snižene za 5%, dok će one u Samsungovom biti 10% niže od uobičajenih. SophoSlab će s čak 20% sniženja počastiti one koji se odluče na kupnju softvera i igrica za igraće konzole (PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo wii i Nintendo DS, PC), dok će u Techno Marketu svi artikli biti dostupni po cijeni nižoj za 30%. Također, akciji se pridružuje i Mercator, s 10% sniženja na sve male kućanske aparate, kao i one za osobnu njegu te akustiku.

Uza sve navedeno, kupci će uz predočenje računa s navedenim iznosom većim od 200 kn moći provjeriti i jesu li sretne ruke u igri „Kola sreće“, koja im može donijeti još dodatnih popusta u trgovinama ili ugostiteljskim objektima Westgata.

Osim toga, svi posjetitelji moći će nazočiti prvom predstavljanju 3D televizora u Hrvatskoj. Naime, u Samsung Brand Storeu održat će se ekskluzivna prezentacija Samsungovog 3D televizora.
Ljubitelji automobila moći će, pak, pogledati najnovije modele Nissan, Citroena, Seata, Kie i Audija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije