Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
must have

Svi su ludi za ovim 'gypsy' privremenim tetovažama

Gypsy tattoo
Foto: Instagram
1/3
01.06.2015.
u 12:19

Od festivala do morskih partyja, sve it djevojke posegnut će za ovim načinom ukrašavanja tijela kako bi bile istaknute u masi.

Tetovaže su posebno popularne posljednjih godina, a ovogodišnji ultimativni hit na ženskom tijelu su metalic srebrne i zlatne "gypsy" tetovaže.

Od festivala do morskih partyja, sve it djevojke posegnut će za ovim načinom ukrašavanja tijela kako bi bile istaknute u masi.

Ovoga proljeća posebno su popularne upravo zlatne tetovaže kakve smo mogli uočiti i na brojnim celebrity posjetiteljima Coachelle. Nedavno je Beyonce objavila sliku na kojoj ponosno pokazuje prekrasan primjerak zlatne tetovaže omotane oko bedra, najavljujući time nastavak ovog trenda i izvan Coachella sezone.

Cijeli članak pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Moja tetovaža kaže: "Ograničenja postoje samo u ljudskom umu"

Komentara 1

BE
berija
16:05 01.06.2015.

Must have gipsy lifestile? I thought this was Croatian news portal. Fuck you and the horse you rode in on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije