Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svečano otvorenje dijagnostičkog centra Poliklinike Sinteza

Poliklinika Sinteza
Foto: Poliklinika Sinteza
1/7
05.12.2023.
u 15:59

Novootvoreni epicentar za dijagnostiku, fizikalnu medicinu, ortopediju i neurologiju nalazi se na adresi Ulica Frana Vrbanića 26, a namijenjen je svima onima koji svoje zdravlje stavljaju na prvo mjesto

U petak, 01.12., upriličen je svečani event povodom otvorenja nove lokacije Poliklinike Sinteza za radiologiju, fizikalnu medicinu, ortopediju i neurologiju u Ul. Frana Vrbanića 26. Ovaj je event okupio partnere, vrhunske stručnjake iz doktorskog miljea te drage prijatelje i suradnike poliklinike. Beskrajnu podršku na putu širenja Poliklinike Sinteza, dali su i glavni sponzori HKO medical systems i Siemens te zlatni sponzori: Rinels, Medical Centar, PHOENIX Farmacija, Meditrend i Poliklinika Breyer.

Novootvorena poliklinika posvećena pacijentima, prostire se na 600 metara kvadratnih i stavlja naglasak na dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju te neurologiju. Koristeći najnoviju opremu i pristup, bavi se širokim spektrom liječenja ozljeda i pruža precizne dijagnostičke metode za sve regije tijela uz magnetsku rezonancu, rendgen i ultrazvuk. Vrhunski stručnjaci koji čine ovu lokaciju 'žilom kucavicom', čine Poliklinku Sinteza prepoznatom na tržištu po svojoj izvrsnosti.

Foto: Poliklinika Sinteza

Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, sjećam se da smo imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo organizacija s više od 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je sada uzbudljivi početak jednog novog poglavlja radi čega sam iznimno ponosan“ , izjavio je Ognjen Bagatin, suvlasnik i izvršni direktor Poliklinike Sinteza kojom upravlja hrvatska tvrtka Futura Medical Group, osnovana kapitalom tvrtke Futura Partners.

Futura Partners tvrtka je iza koje stoji skupina uspješnih poduzetnika i poslovnih ljudi spremnih u male i srednje hrvatske tvrtke s velikim potencijalom rasta ulagati tzv. pametni novac, tj. financijska sredstva, znanje i iskustvo. Uz Ognjena Bagatina i Bojana Pintarića, njihov kolektiv čine Luka Abrus Fijačko, Alan Sumina i Ivan Gabrić iz ICT sektora, Berislav Horvat, Krešimir Šikić i Filip Jelić iz bankarstva, financija i revizije, odvjetnici Josip Konjevod i Zlatko Knezović te serijski poduzetnik Saša Cvetojević.

U sklopu spomenute grupe trenutno djeluju Poliklinika Sinteza iz Zagreba sa dvije lokacije, Poliklinika Sinteza za fizikalnu medicinu iz Splita, Sinteza Skin Clinic, Poliklinika Markušić iz Opatije, a u skorije vrijeme planiraju se nove akvizicije i širenje poslovanja u druga područja medicine.

Foto: Poliklinika Sinteza

"Misija nam je pružiti najbolju zdravstvenu skrb, koja nadmašuje očekivanja korisnika. Da bi to postigli u potpunosti smo posvećeni pacijentima i klijentima, slušanju i razumijevanju njihovih želja i potreba. Jednako tako, grupa je u potpunosti posvećena zaposlenicima jer su oni njeno najveće bogatstvo i samo njihovom predanošću, stručnošću i entuzijazmom se može pacijentima pružiti najbolja moguća skrb“ poručio je Ognjen Bagatin u ime Futura Medical Group kojom isto tako upravlja menadžment s višegodišnjim iskustvom, znanjem i energijom, koji garantiraju poslovni uspjeh.

Ova nova medicinska destinacija, u srcu Zagreba, postavlja nove standarde u zdravstvenoj skrbi! Poliklinika Sinteza nije samo medicinska ustanova, već simbol posvećenosti, znanja i energije koji garantiraju izvanrednu medicinsku uslugu.

Svi ste dobrodošli u Vrbanićevu 26!

Foto: Poliklinika Sinteza

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije