Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Susjedi se stanodavcu žalili zbog preglasnog seksa: 'Od srama ih ne možemo ni pogledati u oči'

Shutterstock
03.07.2022.
u 20:50

Lydia i Billy seksaju se ujutro, popodne i navečer, a upozorenje stanodavca ih je poprilično uznemirilo

Jedan su par nedavno susjedi pismeno opomenuli zbog - preglasnog seksa; a stanodavac im je, nakon usmene opomene, rekao i - da će ih 'nadzirati'!

Kako piše Mirror, Lydia i njezin suprug Billy rekli su da im nije jasno u čemu je toliki problem jer nisu napravili ništa loše; osim ako je stenjanje i uzdisanje loše, pa ih je pritužba susjeda malo uznemirila.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Pismo su naime dobili od stanodavca, a piše da su ih drugi susjedi čuli kako se seksaju i da se moraju stišati, te da je buka 'sramotna i uznemirujuća'. Par kaže da nema pojma tko se od susjeda mogao žaliti, te da su im mogli i samo gurnuti poruku ispod vrata, a ne biti tako ekstremni. Neugodno im je pogledati susjedima u oči, a još im je gore jer je znaju tko ih je prijavio.

- I prije smo živjeli u stanovima i nikada nismo imali problema s bukom. Ne bih naš seks nazvala ekstremnim, iako se seksamo ujutro, popodne i navečer, ne radimo to u vrijeme kad bi ljudima moglo smetati - rekla je Lydia.

- Seks nam ni ne traje predugo, doslovno samo nekoliko minuta, pa ne znam zašto se žale - dodao je Billy.

Jedan od njihovih susjeda tvrdi da smatra da je pritužba malo ekstremna i da on nikada nije čuo nikakvu buku iz njihovog stana. Stanodavac pak kaže kako se nada da će svi postići nekakav sporazum, tako da mogu jedni kraj drugih živjeti u prijateljskim odnosima i da više ne bude sličnih problema i neugodnosti. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije