Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča žena na Mumsnetu

'Susjeda mi je ostavila psa na čuvanje, a sada mi se ne javlja i ne odgovara na poruke!'

Shuttershock
18.07.2022.
u 10:30

Nismo baš jako bliske; više smo susjede nego prijateljice, no ona je par puta čuvala moju mačku i mislila sam da će ovo dobro proći. Ne znam što da radim, požalila se.

Jedna je žena nedavno na portalu Mumsnet ispričala kako ju je prijateljica zamolila da joj na par dana pričuva njenog zlatnog retrivera; no od tad je već prošlo šest tjedana, a ona joj se ne javlja ni ne odgovara na poruke...

- Moja je prijateljica ostavila svog psa kod mene na nekoliko tjedana, dok se ne vrati s poslovnog puta, no sada mi uopće ne odgovara na poruke, a vidim da ih je pročitala - napisala je žena u svom postu.

 Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

1/12

Slala joj je, kaže, i poruke u kojima kaže da misli da bi pas trebao ići veterinaru na kraćenje noktiju i pročitala ih je, ali nije odgovorila, a kad je zove samo zvoni.

- Nismo baš jako bliske i zapravo smo više susjede nego prijateljice, no ona je par puta čuvala moju mačku i mislila sam da će ovo dobro proći. Ne znam što da radim - požalila se.

- Pošaljite joj poruku da ćete ga; ako vas ne kontaktira u vezi s psom u sljedeća 24 sata; dati u azil za napuštene pse - napisala oj je jedna pratiteljica, a i ostali su savjeti bili slični.

- Zaljubila sam se u psa i ne bih to mogla napraviti. Ako dođe do toga, zadržat ću ga, samo sam jako zbunjena takvim ponašanjem - odgovorila je.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije