Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE

Sušilo za kosu vam ima miris spaljene kose? Mi znamo kako to možete riješiti

15.10.2019.
u 06:49

Iako je nekima rastavljanje proizvoda za oblikovanje i njegu kose stran pojam, nekada je upravo to potrebno da bi uređaj radio bolje.

Nakon nekog vremena korištenja fena za kosu mogli biste osjetiti miris poput spaljene kose, ali ne radi se o spaljenoj kosi, već se u stražnjem dijelu vašeg fena skupila prašina koja zagrijavanjem ispušta miris tokom njegovog korištenja. 

1. Otvorite zadnji dio vašeg fena, ali prvo pogledajte na koji način se otvara kako ne biste oštetitili proizvod. 

Foto: Screenshot/YouTube/BuzzFeedNifty

2. Izvadite mrežice koji okružuju stražnji dio fena. Vjerojatno će se nalaziti jedna veća i nekoliko manjih koje ga okružuju. 

Foto: Screenshot/YouTube/BuzzFeedNifty

3. Četkicom za zube prođite sve dijelove i skinite prašinu sa njih. 

Foto: Screenshot/YouTube/BuzzFeedNifty

4. Zatim dijelove koje ste izvadili stavite u toplu vodu sa sapunom i još jednom se poslužite četkicom za zube kako biste očistili svu prljavštinu. 

Foto: Screenshot/YouTube/BuzzFeedNifty

5. Nakon što ste oprali sve dijelove, stavite ih na sušenje. Kada se posuše pažljivo ih vratite na mjesto. Vaš bi fen trebao biti kao nov. 

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode. 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
predator57
08:44 15.10.2019.

Neka autor teksta otvori zadnji dio fena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije