Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dvojnicom protiv nevjere'

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Tehmeena Afzal-Quintana
28.03.2023.
u 16:30

Kako bi spriječila da je muž vara, ova je žena našla svoju dvojnicu te ju je uvela u njihov brak.

Žena s Long Islanda potražila je svoju dvojnicu koju bi dovela u svoj problematičan brak u pokušaju da spriječi da svog muža u varanju. Tehmeena Quintana bila je shrvana kada ju je suprug Bryant Quintana prevario manje od tri godine nakon njihovog vjenčanja i pitala se može li otvoreni brak biti rješenje, prenosi New York Post. „U prošlosti Bryant nije bio vjeran. Osjećam da ako ste s muškarcem, trebate učiniti sve što je potrebno da to uspije. Želim ga do kraja života. Što god želi, što god ga čini sretnim, to ću mu dati“, rekla je Tehmeena.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Prošle godine, Tehmeena se okrenula društvenim mrežama kako bi pronašla dvojnicu koja bi se pridružila njoj i Bryantu u poliamornoj vezi. „Osjećala sam se nesigurno kad smo tražili trećeg člana našeg braka, ali znala sam da će to zadržati pozornost Bryanta ovdje. Pošteno je reći da sam tražila djevojku koja izgleda poput mene jer se Bryantu to sviđa“, priznaje ova odana supruga. Tehmeena se na kraju povezala s australskom manekenkom Kyrah Johnson, s kojom nevjerojatno sliči. Obje djevojke nose visoke konjske repove, imaju velika poprsja i bujne trepavice.

Kyrah je bila oduševljena idejom da bude u trojcu i ubrzo je odletjela u New York kako bi upoznala Tehmeenu i Bryanta. „To je na neki način proizašlo iz prijateljstva“, tvrdi je Australka prije nego što je otkrila da su stvari ubrzo postale seksualne. Sada se Kyrah neslužbeno pridružila braku, a trojka čak dijeli i krevet. Kyrah je rekla da joj se sviđa koliko liči na Tehmeenu. „Kad izađemo u javnost uvijek nas pitaju jesmo li sestre ili blizanke!“ rekla je. Dvojnice su čak počele nositi jednaku odjeću kako bi naglasile svoje nevjerojatne sličnosti. Kyrah i Tehmeena također dijele račun OnlyFans na kojem objavljuju provokativni sadržaj za svoje sljedbenike.

Tehmeena, koja je tek nedavno shvatila da je biseksualka, kaže da nije ljubomorna na Bryantovu privlačnost prema Kyrah zbog toga koliko joj sliči. Zapravo, žena kaže da je dolazak Kyrahe učinio čuda za njezin brak i spasio zajednicu. „To nas je definitivno učinilo jačima - ovo je karika koja nedostaje!“, dodaje.

No, iako bi se njezin brak mogao vratiti na pravi put, Tehmeena je bila predmet mržnje internetskih trolova. „Ja sam Pakistanka i odgojena sam kao muslimanka. Na društvenim mrežama su muškarci iz moje kulture i mog podrijetla ti koji osuđuju“, tvrdi je manekenka. Također je osudila muškarce što tako pomno prate na njezin račun OnlyFansa i zaključila da ne obraća pažnju na ljude koji ju osuđuju. „Ne bi trebao gledati mene ili moju stranicu ako si tako dobar musliman“, rekla je. Što se tiče Bryanta, rekao je da je sada super zadovoljan svojim djevojkama koje nalikuju i kaže da više neće upuštati izvanbračne veze. „Žalim li zbog toga? Apsolutno. Hoće li se ponoviti? Apsolutno ne“, rekao je.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije