Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

'Suprug moje najbolje prijateljice želi imati aferu sa mnom, što da mu kažem?'

shutterstock
28.01.2022.
u 21:08

Uvijek je bila ljubomorna na njihovu vezu jer je već godinama sama, ali boji se da će ovo pokvariti njihovo prijateljstvo

– Suprug moje najbolje prijateljice kaže da ima osjećaje prema meni i da želi imati aferu. Osjećam se užasno. Kako bih to mogla učiniti svojoj najboljoj prijateljici, koja je tijekom godina toliko učinila za mene? – napisala je jedna žena za The Sun.

Upoznali su se na sveučilištu i od tada su nerazdvojne, a njezin suprug je zajednički prijatelj sa sveučilišta. Nakon što su diplomirali, u godinu dana su se preselili zajedno, a tri godine kasnije su se i vjenčale te dobili sina. Ona je uvijek bila malo ljubomorna na njihovu vezu jer još uvijek nije pronašla muškarca za sebe.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Budući da sam sama, njih dvoje me redovito pozivaju da se družim s njima. Često im se pridružim. Prošli mjesec, moja prijateljica je bila u posjeti sestri, ali je inzistirala da se ipak trebam družiti s njezinim mužem navečer. Popila sam nekoliko pića prije nego što sam krenula, prošle su godine otkako smo se samo nas dvoje družili, i bila sam nervozna – nastavila je.

U jednom trenutku su pričali o tome kako je provela peti Božić sama. Zagrlio ju je i pomilovao po leđima, a seksualna napetost među njima je bila nevjerojatna. Ništa se više nije dogodilo, ali moglo se.

– Sljedećeg jutra osjećala sam se grozno. Kasnije tog dana poslao mi je poruku: “Znam da si i ti sinoć nešto osjetila.” Rekao je da želi pokrenuti aferu da vidi hoćemo li uspjeti. Kako da se izvučem iz ovoga? – pitala je stručnjakinju.

– Sažalijevate samu sebe i umalo ste bili blizu katastrofe, ali svoje prijateljstvo stavljate na prvo mjesto. Sada dugujete svojoj prijateljici da suzbijete ovu zaljubljenost u korijenu. Recite mu da je to što se dogodilo bila pogreška i neće biti ponavljanja – započela je svoj odgovor Deidre.

– Vaša prijateljica i njezin suprug možda prolaze kroz težak period. Dobar bi ga prijatelj potaknuo da radi na svojoj vezi umjesto da se skriva od nje u aferi s vama. Izbjegavajte provoditi vrijeme sami s njim i baviti se drugim prijateljima i interesima. S vremenom će nespretnost popustiti i muž vaše najbolje prijateljice će vam zahvaliti – zaključila je stručnjakinja.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 6

Avatar grbadeva
grbadeva
21:24 28.01.2022.

Reci mu jedno odlučno da.

DU
Deleted user
01:19 29.01.2022.

'Suprug moje najbolje prijateljice želi imati aferu sa mnom, što da mu kažem?'.............Reci mu Odhebi.

MO
montello
13:38 29.01.2022.

Reci mu ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije