Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije čistio ništa

Suprug joj prigovorio da samo on čisti pa proglasila štrajk: 'Evo kako nam sad kuća izgleda...'

TikTok
17.09.2021.
u 16:30

Mnogi su je savjetovali da ne posustaje te da štrajka sve dok njezin suprug ne shvati i da je njegova odgovornost čistiti kuću.

Jalie Gil (27) odlučila je svog supruga naučiti lekciju i prestati spremati i čistiti za njim, a njen je štrajk počeo kad joj je on počeo prigovarati kako je jedini koji čisti i brine o kućanstvu...

Kako piše Daily Mail, u kući su se stvari brzo počele raspadati, a u svojim je TikTok videima Jalie pokazala rublje koje se nakupilo u košari, muževe stvari natrpane u umivaonik u kupaonici, a cipele razbacane po podu...

Kazalište iscjeljuje dušu, potvrđuje naša četverostruko nagrađena predstava:

1/2
@wifestrike

Pt 2 Wife on strike

♬ original sound - Jalie

Idući dan je i zahodska bila prljava, nedostajalo je toaletnog papira, a rublje je bilo razbacano po kauču. Na podu je ostala i zalutala čarapa koja je tamo stajala danima.

Njezin muž i dalje je pokušavao pospremiti tah nered, no trećeg dana njenog štrajka još uvijek nije uspio. Njegov je pokušaj čišćenja kupaonice rezultirao plavom mrljom na vrhu zahoda i stvarima razbacanim po podu kupaonice. Kasnije je tvrdio da je njihovo dijete sve srušilo u kupaonici, ali to nije objasnilo zašto to nije očistio.

@wifestrike

everything he does when I ask is SO halfazzed

♬ original sound - Jalie

Nakon što je peti dan shvatio da mu supruga ne misli napraviti ništa od kućanskih poslova, pospremio je čisto rublje koje je stajalo na kauču. Napokon je očistio nered sa svoje strane sudopera, ali je neobjašnjivo ostavio sve proizvode za čišćenje na pultu. Kupaonica je također pročišćena, no nije promijenjen toaletni papir.

Ipak, njezin štrajk traje i dalje, kako kaže sve dok on ne nauči voditi brigu o kućanstvu.

“Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da tjedan dana nije dovoljno i čekat ću dok se ne riješe problematična područja”, rekla je Jalie.

@wifestrike

Wife strike progress update. Two more days to go 😑

♬ original sound - Jalie
 
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:48 18.09.2021.

Pusti je moze i ona malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije