Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

‘Suprug je predložio seks u troje, a onda poludio kada sam sve organizirala’

Shuttershock
07.09.2021.
u 21:03

Predložio joj je tako, jedan dan, da isprobaju seks u troje. Mislio je da će ga uzbuditi ako ju vidi s drugim muškarcem, a ona je bez puno razmišljanja pristala.

Jedna 37-godišnja žena potražila je pomoć psihoterapeutkinje za svoje probleme u braku. Naime, ona i 42-godišnji suprug oženjeni su pet godina. Vole putovati, a kada odu na neku destinaciju stalno se i svugdje seksaju, kaže. 

Tijekom pandemije putovanja su praktički nestala iz njihovog života, a samim time i uzbuđenje u seksualnom životu koje su nosila sa sobom. Predložio joj je tako, jedan dan, da isprobaju seks u troje. Mislio je da će ga uzbuditi ako ju vidi s drugim muškarcem, a ona je bez puno razmišljanja pristala. 

Brat njezine prijateljice je slobodan, ima 39 godina i poznaju se gotovo cijeli život. Dopisivali su se, flertali, a onda ga je pitala smatra li ju privlačnom i je li ikada probao seks u troje. 

U ovom centru za čuvanje, psi mogu uživati u bazenu!

"Rekao je da je probao, ali jednom, i da bi volio opet. Jedva sam čekala reći suprugu da sam našla nekoga za to, ali umjesto njegovog oduševljenja što ćemo isprobati fantaziju, doživjela sam niz uvreda i optužbu da sam ga prevarila i izdala."

Ispričala se prijatelju i blokirala ga kako bi odmah prekinula taj kontakt, ali stvari sa suprugom nisu baš najbolje. Povrijeđena je zbog optužbi.

"Ne krivim te, to je bila njegova fantazija i ti si to htjela ispuniti. Nisi zaslužila takve uvrede. S druge strane, imaj na umu da seks u troje može uzrokovati niz problema - evo, u ovom slučaju čak i samo planiranje istog - ljubomoru, nedostatak povjerenja, svađe... Što se tiče tvog supruga, reci mu da je takvo ponašanje nedopustivo i da biste mogli posjetiti bračnog savjetnika", rekla joj je psihoterapeutkinja.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 12

BE
bezvrijedanyugodinar
22:29 07.09.2021.

Suprug je želio sex u troje sa dvije žene, a ne sa dva muškarca🤣

RO
RobbieSthlm
23:09 07.09.2021.

Lošem k** i dlaka smeta

TR
tratincica68
22:44 07.09.2021.

Bljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije