Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenke i mame

Supermodel Gisele: Majke treba prisiliti na dojenje prvih 6 mjeseci

Gisele Bundchen, Tom Brady
Reuters
03.08.2010.
u 17:00

Gisele je o ovom pitanju pokazala svoj stav nakon što je glumica Denise van Outen ispričala da je prestala dojiti svoju kćer Betsy nakon samo mjesec dana jer nije htjela da je fotografi slikaju.

Brazilski supermodel Gisele Bundchen izjavila je da bi majke trebalo prisiliti na dojenje prvih šest mjeseci djetetova života. Ova 30-godišnjakinja koja živi u SAD-u kaže da bi trebao postojati zakon koji bi osigurao da majke ne koriste umjetno mlijeko. Kad su je pitali kako održava vitku liniju nakon poroda, G. Bundchen rekla je za Harper’s Bazaar:

- Mislim da mi je dojenje zaista pomoglo. Neki ljudi ovdje u SAD-u smatraju da ne treba dojiti, ali zar ćete davati umjetnu hranu djetetu koje je tako malo? Smatram da bi trebao postojati zakon za cijeli svijet kako bi majke dojile djecu šest mjeseci.

Gisele je o ovom pitanju pokazala svoj stav nakon što je glumica Denise van Outen ispričala da je prestala dojiti svoju kćer Betsy nakon samo mjesec dana jer nije htjela da je fotografi slikaju.

- Zaista nisam mogla sjediti u Starbucksu i dojiti zbog svih tih fotografa koji su slikali - požalila se glumica.

G. Bundchen, koja se udala za američkog sportaša Toma Bradyja, rodila je u njihovoj kući u Bostonu u prosincu, a meditirala je za osmosatnog poroda. Na pistu je u kupaćem kostimu izašla šest tjedana nakon rođenja prvog djeteta Benjamina Reina.

Gisele smatra da je dnevna meditacija nužna priprema za porod.

- To me pripremilo mentalno i fizički. Porod se na engleskom kaže labour (rad, napor), a ne holiday (odmor) i to sam znala. Zar zaista želite u najintenzivnije fizičko iskustvo ući nepripremljeni? Bila sam spremna i nisam očekivala da će netko drugi istisnuti dijete iz mene - opisala je Gisele.

Komentara 6

YA
yahoo
18:37 03.08.2010.

svaka prava majka doji...naravno ako može...

OB
-obrisani-
18:08 03.08.2010.

Pa da! Krenimo od dojenja pa ih prisilimo da svaka mora roditi, pa ćemo ih vratiti u kuću i kuhinju pa ... misim stvarno! Gosp. Gisele je očito toliko opčarana svojom tjelesnošću da je prestala misliti i donosi odluke grudima!

ST
stela
20:20 03.08.2010.

kad je vec naucila sto na engleskom znaci porod mogla se raspitat i koliko porodiljnog prosjecno u americi (i mnogim drugim zemljama) dobiju majke. nerjetko je to svega par tjedana pa nek ljeptica objasni zenama tajnu kak da ostave sisu u vrticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije