Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Stručnjakinje otkrile: Pijenje zelenog čaja prije seksa može vam pojačati energiju!

Shutterstock
21.03.2023.
u 20:24

Iako možda odavno pijete zeleni čaj, velike su šanse da niste znali za ovu njegovu dobrobit

Zeleni čaj sadrži spojeve zvane katehini koji doprinose boljem protoku krvi. To muškarcima može pomoći u postizanju i održavanju erekcije, a kod žena povećava uzbuđenje i vodi duljem i ugodnijem iskustvu, objasnila je Charlotte Johnson, stručnjakinja za seks i veze. Ukratko, zeleni čaj sadrži sva dobra koja će pokrenuti vašu krv i povećati vašu energiju, što je neophodno kada ste intimni s partnerom, piše myimperfectlife.

S njom se slaže i kolegica Melissa Stone koja također vjeruje u mnoge pozitivne učinke pijenja zelenog čaja prije vođenja ljubavi. 

- Općenito, zelenom čaju se pripisuje niz zdravstvenih prednosti, uključujući bolju cirkulaciju krvi, poticanje bolje probave, poboljšane funkcije mozga i smanjenje lošeg zadaha, što može biti vrlo korisno tijekom seksa - objasnila je Stone i dodala da je osim navedenog, zeleni čaj bogat antioksidansima što je također veliki bonus.

Ipak, kako tvrde stručnjakinje, kao i kod svega, nije dobro pretjerivati i unositi u sebe prevelike količine. Osim toga, treba voditi računa i u koje vrijeme ga pijete. Naravno, nekoliko gutljaja dobro će poslužiti u krevetu, ali ne želite biti nervozni noću ili postati ovisni o ovom piću.

- Iako ispijanje zelenog čaja ima mnoge zdravstvene dobrobiti, ima i nekih nedostataka, osobito ako ste osjetljivi na kofein. Pretjerana konzumacija zelenog čaja zna povećati tjeskobu, unijeti nemir i uzrokovati poremećaje spavanja - upozorila je Melissa Stone.

Ako želite osjetiti dobrobiti čaja, idite polako. Nema potrebe da pijete šalicu za šalicom. Stručnjakinja Stone dodala je i da preporučuje polagano uvođenje zelenog čaja u prehranu ako ga želite konzumirati neposredno prije spolnog odnosa i tako iskoristiti njegove dobrobiti. 

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Komentara 1

DU
Deleted user
22:02 21.03.2023.

Sex je kao i svaka fizika moraš je često upražnjavati da bi bio u - kondiciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije